På bättringnsvägen

Datum: 2010-02-10 Tid: 18:08:10
Det är såååå tråkigt att vara hemma själv hela dagarna. Ikväll känner jag mig piggare men är hemma i morgon oxå, sen på fredag är det jobbet igen.

Som jag har skrivt innan så är det mycket just nu. Detta har lett till en massa möten som gör att det känns ännu mer...förra veckan var det tre möten och denna veckan är det två inplanerade...Hoppas snart kunna ge ett besked på vad det är som händer hos oss just nu. Massa tankar fram och tillbaka är det rätt beslut är det det här vi vill göra osv.

Tack vare en kommentar under förra inlägget kom jag på att jag glömt berätta en sak för er läsare... Vi ska till BALI. tillsammans med en av Johans barndomsvänner Sofia och hennes sambo Jonas åker vi till Bali den 28 maj. Så semester blir tidigt i år...Det ska bli så underbart härligt att komma iväg lite. Bort från allt och bara njuta en massa. I två veckor ska vi resa runt och kolla in läget på Bali. Så är det någon som varit där, som kan tipsa om vad man ska göra eller se när man är där???

Jag drömmer mig bort och hoppas på att vara fit for fight snart

Kommentarer
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Svar: Hej! Jag ber så mycket om ursäkt, ditt mejl måste ha kommit bort. Men jag har fixat det nu i alla fall! Hoppas att allt är bra annars :)Mvh Mimmi

2010-02-11 | 21:34:38
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/
Postat av: Propp

Sådärja, nu vet jag också, men jag hade mina aningar angående allt kryptiskt!

2010-02-12 | 18:38:13
URL: http://propps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback