delad vecka

Datum: 2010-01-05 Tid: 18:47:12
Jaha nu har man jobbat två dagar och så är man ledig i morgon igen. Trettondags afton ikväll...Ska man göra något speciellt då??? För min del blir det nog väldigt lugn, älskling har inte kommit hem från jobbet än och vi hade gäster på nyår och ska ha gäster på lördag så inget sånt ikväll med andra ord.

Men varför är man ledig trettondagen...vad är trettondagsafton för afton. Kanske är en jätte korkad fråga men jag har funderat på det. Känns lite fånigt när man jobba faktiskt. När man gick i skolan tänkte man ju aldrig på det...Då var man ju ledig.

Men vi firar med andra ord inte trettondagsafton på något sett..Kanske kan lyxa till det med en påse chips ikväll...eller så skippar vi det med efter allt moffande i jul och nyår. Känns som man är konstant mätt :S

Har haft ett träningsuppehåll pga av förkylning samt julledighet...men igår satte jag igång igen. Tog ett lugnare pass på crosstrainern men det kändes ändå.

Vilket osammanhängade inlägg det här blev, men kände bara att jag skulle skriva något. Blir nog mer efter helgen då vänner från götet och värnamo kommer hit..ska bli trevligt. Man träffar ju inte sina långväga vänner så ofta.

Hoppas ni får en mysig trettondagsafton vad ni än gör!!

Kommentarer
Postat av: JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG

Ja vad är trettondagsafton för något? Det har aldrig jag lärt mig heller :P

2010-01-05 | 21:18:46
URL: http://jenniesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback