Veckan som varit

Datum: 2010-01-31 Tid: 15:19:40

Har varit väldigt dåligt med uppdatering den senaste tiden..har nog inge bra ursäkt till just detta men men...

Förra fredagen var det ju som sagt en "julfest" med jobbet. Så himla roligt och vad tid ni har lagt ner för att fixa och trixa. Det var skoltema över hela festen. Vi hade med andra ord raster och vi fick gå iväg till en annan "lokal" för att äta. Väldigt intärnt men väldigt roligt. Så tack ännu en gång för en toppen kväll!! Jag sov hos min kära kollega A. Ville inte tvinga Johan att köra och hämta mig ännu en gång... även om jag gärna fick ringa och se om han var vaken...

Helgen var ganska lugn och det har resten av veckan oxå varit.

I tisdags var en kollega från förra skolan här. Vi snacka en massa strunt om allt och ingenting..trevligt att ses, vilket inte sker allt för ofta. Men det är svårt att få till när man bor och jobbar på så olika håll. Det där med att vara nyttigt gick väl så där denna dag då jag blev sugen på våfflor och då självklart tog tillfället i akt och bjöd kära M på detta =)

Det är fullt upp på jobbet och enligt chefen ser det ljust ut inför hösten. Inte något fast jobb som han sa, men han trodde inte det var en omöjlighet för 50%lärare och 50% fritidspedagog vilket naturligtvis känns toppen. Vi har även haft lönesamtal i veckan. Men med tanke på de förhandlingar som pågår går det ju inte säga något om vad som kommer att ske. Det pratas ju till och med om strejk läge...

I fredags åt vi tacos, mums och igår tog vi en härlig lånrpomenad med Lakriz i den bitande vinterkylande som inte alls har tänkt att ge med sig. Vi tog en sväng förbi sjön för att kolla om de spårat efter den senaste veckans snöfall, men så var inte fallet. Sen gick vi ner på stan en sväng...fönster shoppade lite. Vi hade en sån där härlig mysigdag bara jag och min älskade. Det har vi väl iofs för det mesta men det känns lite extra viktigt med helgerna nu när han jobbar så väldans mycket på veckorna. Så man tar liksom vara på den där känslan mer än annaras.

Just nu pratas det mycket hus här hemma...vart vill vi bo??? Ska vi bygga nytt eller renovera??? Ni som bygt el renoverat, har ni några tips?? Ska man bo i stan el på landet, fördelar nackdelar med det?? Kom med all feedback ni har...det är ibland svårt att diskutera med sig själv.


Här ser ni min fina snöängel
:P

Nu sitter Johan återigen med jobbet och jag ska strax börja med maten..lax i ugn blir det idag och mycket sådant så det bli matlådor..Igår blev det sju matlådor med korvstroganof med ris, förstår ni vilken jätte omgång jag gjorde? Har varit helt tomt i mitt fack nästan hela veckan. Funderar även på att göra köttfärslimpa så man får något att variera med =) Hoppas ni haft en bra helg det har vi!!


Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, visst är det skönt att fylla på matlådeförrådet! Superbra att ha lite olika maträtter att välja på i frysen.

Spännande att börja titta på hus, antar att det inte är det lättaste att veta hur man ska göra. Har inte några råd att komma med, så vi får hoppas att det finns andra som har det=)Trevlig söndag!

2010-01-31 | 15:26:19
URL: http://annaerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback