Fredagskväll....

Datum: 2010-03-26 Tid: 17:55:50

...och veckan har farit förbi. Trots att jag var själv mån och tisdag, Johan kom hem sent onsdagkväll, så har veckan alltså gått väldigt fort. Igår hade vi åter igen ett möte med Eksjöhus och har nu svängt om lite...Det där perfekta enplanshuset var inte så perfekt till tomten. Så nu har vi kikat på ett 1½planshus istället...Tycker nog det verkar riktigt bra..Dock inte helt nöjda ännu, så får väl se hur det blir. L på jobbet slog näven i bordet och sa "på måndag vill jag ha ett besked" hehe nja du, så där "snabbt" går det inte...

Jag trodde nog att det skulle vara betydligt enklare att välja en planlösning, men här sitter vi nu nästan två månder från det att vi fick det första samtalet och har inte kunnat bestämma oss...Visst velade vi en del på tomten innan, men vi har tittat på planlösningar och ritningar i två månader :S Men sen kommer det att bli perfekt den dagen vi bestämmer oss...Då har vi vridit och vänt på var enda liten kvm.

Vi har en hel del att göra i helgen...Framför allt behöver vi plocka i ordning bland alla ritningar och dammsuga...Nu är det vår och Lakriz fäller som en tok...Sen hoppas jag nog att vi ska komma fram till någon lite lösning. Jag vill att vi bestämmer oss snart =)

Vad tror ni, kanske ska vi ta en sväng till götet??? Hehe nä så blir det nog inte, men vem vet...

Nu är frågan om man ska åka och handla eller slöa ihop i soffan, är grymt sugen på det sistnämda, men handla måste jag ikväll eller i mon bitti...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo ni har några timmar till på er sen vill jag ha beskedet!! hehe..

2010-03-28 | 20:27:41
Postat av: Fru Evelina

Vi var ju i kosta! Kosta outlet om du kommer ihåg?

Vi har inte heller pratat så mkt om helgen än, men vi får höras!!KRAM

2010-03-28 | 22:04:06
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

Ska kolla blocket :-)Hihi ja nu är det vår tur att ha lite hemligheter!KRAM

2010-03-29 | 09:11:35
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

What!?? Vad tråkigt :-(... Rasksson hihi?

Då kan du väl iaf säga vad det var nu?Kramar

2010-03-31 | 09:42:03
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

Men så tjurigt då!

Hoppas han ändrar sig. Om ni verkligen vill heta det kanske det är värt pengarna ändå??Vi får höras om att ses nu i påsk, har ni nåt planerat annars?Kram

2010-03-31 | 11:31:11
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Perlan

Hej,Tack för ditt inlägg på bloggen :)

Det låter spännande att ni funderar på att bygga hus! Men visst är det svårt att välja, det förstår jag mycket väl.

Nu vet jag inte riktigt hur er situation ser ut, hur många ni är i familjen, eller om det kanske rent av ska bli en större familjen i framtiden?

1 plans hus är ju skönt, då man har allt på dessutom små barn så kan ju trappan vara ett jobbigt moment när de är riktigt små. Å andra sidan är det ju fint med en övervåning om man nu har barn, så att de kan ha sitt på övervåningen, med sovrum och allrum.

Rent smakmässigt om jag personligen ska välja mellan Lyckan och Längtan... Så hade jag valt Längtan. Huset tilltalar mig mer, både exteriört och interiört. Förråds mässigt på Lyckan så finns det ju inte så där jätte mycket. Det är garderober i sovrummen och så en liten klädkammare. Längtan har mycket mer klädkammare och förvarings utrymmen.

Har man nu inte så stor familj än så kan man ju göra klokt i att inte köpa Längtan med inredd ö.v. Då har man ju ett 1-plans hus tills dess att man behöver utrymmet på ö.v.

Att tänka förvaring etc. på vindsutrymmena kan du slå bort i tankarna på en gång. Det ligger lösull i hela vinden. Dessutom blir det så stora temperatur växlingar där uppe, att sakerna rikserar att bli förstörda. Visst kan man lägga ut några plank på vinden och förvara sin julsaker i plastlådor, men mycket mer ska du inte planera för.

Vet inte alls om det här ger några som helst svar.. Du får gärna ställa fler frågor om du vill det :)

Ha det så gott och lycka till!

/Perlan

2010-04-05 | 17:58:21
URL: http://www.perlan.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback