Ingen ledig tid, vecko resumé

Datum: 2010-03-14 Tid: 21:18:50

Jag sa till Johan tidigare idag att det inte känns som vi har några helger längre...Ingen fritid utan bara en massa måsten. Jag klagar inte för jag gillar verkligen tanken på att jag och min älskade får bygga vårt eget hus, att vi ska få välja precis hur vi vill ha det...Jag älskar tanken på att vi ska åka till Bali och njuta och av sol, bad och vacker natur...Fast mest av allt längtar jag nog till den 28 juli då jag blir Fru =) Tyvärr händer det forfarande inte mycket alls planeringsmässigt sett när det gäller bröllopet. Men det finns verkligen inte någon tid alls för det just nu...Men jag tror det kommer bli toppen i alla fall.

Nu i veckan har vi som sagt bokat de första nätterna på Bali, i onsdags så jobbade jag sent och sen kom Elin hit för en mysig tvkväll. Johan var i Vetlanda med sin far för en ståuppkväll med Thomas Petersson, tydligen en riktig toppenkväll...men jag och Elin hade en mysig kväll vi oxå.

Efter jobbet i torsdags så bakade jag två tårtor som födelsedagsbarnet skulle ha med sig till jobbet på fredagen. På torsdagskvällen hade vi besök av en man från Trivselhus. Vi var nere och tittade på tomten och sen pratade vi igenom hur vi vill ha det, var ett halvbra möte som tyvärr inte gav jätte mycket. Jag och Johan var nere en gång till på kvällen för att kika mer på hur vi verkligen vill ha det. Så nu har tankarna snurrat runt ett varv till och vi har lite andra funderingar. Hur ska man hitta en planlösning som passar, som är som vi vill ha den??

På fredagen bar det av till Vetlanda för att prata med ännu en huskille. De höll på att bygga ett hus som är liknande det som vi är intresserade av så vi var där och kikade och sen åkte vi till ett fik för att prata igenom våra krav. Tyvärr gillade vi inte alls det hus vi fick se, men grannens hus var riktigt läckert, så efter fikat åkte vi tillbaka för att kika på grannens hus lite närmare. Det slutade med att jag gick och knackade på för att höra vilket husbolag de haft. Det huset var naturligtvis ett lösvirkes hus och egen designat. :S

Väl hemma i fredags så bakade jag både muffins och tårta. Vi hade fullt hus här hemma igår, mormor och morfar, mamma och pappa, Mikael och Johanna och svärföräldrarna var här på födelsedags firande. Vi har ju lyckats trycka ihop oss i mars månad. Johan fyllde alltså igår, GRATTIS älskling, mamma fyllde i torsdags och jag fyller till veckan. Så vid 11-tiden kom alla hit, då bjöds det först på scones och sen på tårta.
Vår lägenhet är helt klart inte gjord för så mycket folk, det var lite trångt men det gick bra. Vi var ju naturligtvis tvugna att gå ner till tomten och visa vart vi i framtiden kommer att bo =) Johans föräldrar har ju koll på läget men mina har ju inte sett vart vi har tänkt bygga någonstanns...Jag och Johan har bestämt oss för att inte ge varandra några presenter i år, bali, bröllop och hur är tillräkligt. Men igår kändes det jätte fel, hade jätte dåligt samvete för att älskade J inte fick något igår...så kanske att jag fixar något litet i veckan ;P Johan fick iaf en jätte snygg piké av mina föräldrar och  några jätte söta gula blommor av mormor och morfar.
Här hamnade de gula blommorna =)

Jag fick två tårtfat, ett snyggare på fot och ett praktiskt i plast med lock, en super fin temugg i vitt med guld kant och två brödfromar. Dessutom fick jag samma persent som mamma en heldag på hästryggen. Jag och mamma ska alltså någon dag under året, troligtvis i oktober i båstad, rida islandshäst.


tårtfat och temugg, älskar den!!


Visst är den fin, enkel men väldigt fin!!

Resten av helgen har vi bara pratat och ritat hus...men fortfarande har vi inte någon lösning inom räckhåll. Jag vet varken ut eller in...det är ju såå mycket att tänka på. Vart ligger sjön, hur rör sig solen, hur är trädgården, vi får bara bygga så stort. Vi har ju fortfarande ett favorithus som vi nu försöker rita om lite så det blir perfekt. Har ni något att komma med, något vi bör tänka på???? Nu har jag tagit paus, blir nog en liten funderare till ikväll sen...

Har inte tagit sådär jätte mycket kort, men bilder kommer!
Hoppas ni haft en toppen helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback