Min dag!!

Datum: 2010-03-17 Tid: 21:28:33

Anledningen till muffinsen i inlägget nedan, det är Min Dag i dag.... =) Vaknade iofs innan älskling gjorde det, men han lyckade få till frukost på sängen innan jag gick upp ändå...och trots snacket om att vi inte skulle ge varandra presenter i år så fick jag två...(Nu har jag jätte dåligt samvete får verkligen se till att fixa något) Två väl genomtänkta presenter...Fyra uppladdningsbara batterier till kameran kanske inte låter så spännande, men jag har önskat mig det sen i julas utan att få några så jag är toppen nöjd. Fick en plattång till min smycket tillverkning, så nu blir arbetet mycket lättare. Även plattången är något jag suktat efter ett bra tag men inte fått tummen ur att köpa.

Igår var jag hos Elin på födelsedags fika...där bjöds det på morotskaka och te, mmm. Fick en super söt fågelholk eller ja ett fågelbord utformat som en fågelholk..Så söt. Ska föröska fota och lägga ut bild någon dag.

Nu ikväll kom svärisarna förbi med paket de oxå...Jag fick vispar till min assistent, så nu kan jag använda den till att baka socker kaka oxå :P Sen fick jag ett minneskort till kameran, ett på 8GB, det ska tydligen rymma 2000 bilder. Har ingen aning om hur många som får plats på mitt nuvarande men tillsammans med det nya ska jag nog klara mig ganska bra på Bali...jag slängde ihop en kladdkaka som vi mumsat på...Nu sitter jag och kikar på greys medan de andra sitter i lillarummet och kikar på fuskbyggarna.

Snart är denna dagen till enda, en bra dag!! Tack alla söta för all uppvaktning i form av sms, telefonsamtal och presenter. Jag ska inte ljuga, jag älskar att fylla år och få presenter =D


Kommentarer
Postat av: Erika

Grattis på födelsedagen, lite i efterskott!

2010-03-18 | 21:18:19
URL: http://annaerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback