lördag-söndag

Datum: 2010-05-04 Tid: 22:01:03

Nu har Elin gott hem till sig och jag tackar för en mysig kväll i tvsoffan. En stund till här, sen blir det sängen...Tänkte mest uppdatera från helgen som var lite...

Lördagen var ganska lugn...Vid två åkte vi till Flisby för att titta på Linas bröllop...Guuud så söt hon va, så fint bröllop det var svårt att hålla tårarna borta. Klänningen var super och det gjorde mig något lugnare då vi beställt klänning från samma ställe. Vi stod ute på kyrkbacken och tog emot när hela familjen C dök upp där...Sååå fina (Jag fick visa bilder så här kommer några...) Men det gjort mig lite pirrig, snart är det ju min tur iiii


På väg ut ur kyrkan....


... och så hela familjen samlad på Kyrktrappan

När vi kom hem från kyrkan så stod Evelina och Fredrik och väntade på oss...Trevligt med lite sällskap så där på lördagseftermiddagen, de stannade tills det var dags för Elion eftermiddags/kvällsnap då tog vi med oss Lakriz och tog sällskap med Evelina som bestämde sig för att gå hem medan Fredrik körde hem med bilen.

Under söndagen var det fullt ös hela dagen. Började med att sätta en grötbulle deg redan innan frukost, sen gjorde jag klart den samtidigt som jag försökte ta mig igenom del2 i en data kurs, inget svårt...men det tar tid. Vid 13-tiden tog jag mig ner på stan för en fika och efter det var hem igen för att baka både vanligbullar och lingonbröd. Samtidigt som jag gjorde middag...blev en något sen middag, men bättre sent än aldrig.

Det är något speciellt med bak...det luktar ju sååå gott hemma.

Nu ska jag krypa ner i sängen..
natti


Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej Martina,Det gick ganska snabbt efter att vi fått ritningarna till att vi gjorde avrop. Jag kommer ihåg att vi blev positivt överraskade att det gick fortare än vi trott men kommer inte ihåg exakt hur lång tid det var.Innan man hade bestämt sig så var man jätteorolig att man skulle ångra sig och hitta andra hus men sen när man väl har beslutat sig så tänker man inte så. Klart det finns många andra hus man kan tänka sig men man har ju ändå valt det där huset av en anledning.Det vi inte hinner med blir helt enkelt inte besiktigat så det är ingen jättekatastrof och vi har tänkt så hela tiden att hinner vi inte så gör vi inte men vi jobbar på så gott vi kan.Lycka till med allt, jag hoppas det blir så bra som ni tänkt er och att det går fort och ni hinner beställa innan ni åker iväg. Vart ska ni åka förresten?

kram annelie

2010-05-05 | 21:54:19
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

gud vad fina bilder :D

Ha en mysig söndag!

2010-05-09 | 13:04:26
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback