GoKväll!

Datum: 2007-08-10 Tid: 18:28:52

Härligt väder i morse, tyvärr mulet men en underbar temperatur att springa i. Blev en 20 minuters runda innan frukost. Känndes bra eftersom jag igår faktiskt skippade kvällsrunda, insåg att det skulle bli alldeles för sent.

 Idag var en sådan där dag när det faktiskt känns bra att stiga upp, en sådan där dag då jag (inte för att det är tråkigt att jobba) hade velat vara hemma från jobbet. Jag har massor att fixa och dona med här hemma och idag känner jag att jag har motivationen, synd bara att man jobbar 10-18. Har lite av motivationen kvar nu ikväll oxå, så kan nog få lite gjort iaf =) Annars kommer det nog bli en lugn kväll...
 

Ser framemot helgen då det kommer att hända lite allt möjligt, eller ännu mer mot nästa vecka kanske. Problemet här är väl att mina pengar har försvunnit fort denna månaden =( Jag LOVAR mig själv att inom det snaraste (innan nästa lön) göra en budget som jag måste följa, där det ingår allt ifrån hyra och shopping till hur mycket jag SKA spara varje månad. För i det här tempot kommer jag aldrig ifatt mig själv :S Har ju en mindre skuld till pappa och en till mamma sen alla år som studerande med fattiga somrar och de vill jag bli av med så fort som möjligt + att jag vill flytta till en ?riktig? lägenhet så snart som möjligt vilket kan spänna på några månader till ett år :P men när det blir dags för att flytta så vill jag kunna köpa lite nya möbler o då måste man ha lite sparat =)

 

Uppdatering om helgen kommer

 Over and out!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback