Hos Mor & Far

Datum: 2007-12-23 Tid: 22:33:31
Jobbade kort dag i fredags (Nu är man ledig i femdagar, minisemester) och när jag var på väg till parkeringe stod Johan utanför jobbet och väntade...Han hade tagit en långpromenad med vovven =) Vi åkte direkt till Allum för att skaffa den sista julklappen...Vid femtiden bar det av söder ut mot Värnamo..Lite små nervöst då jag skulle ta me Johan hem till Mamma o Pappa för förstga gången ;P Var framme vid 7-tiden på kvällen.

På lördagen tog vi sovmorgon (mamma gick med hundarn) sen satte vi i sytråd i de nya julgranskulorna och därefter klädde vi granen med röda kulor och glitter...Pappa satte i ljusen...150 st. Den blev sååå fin, Bilder kommer. Gick en runda med vovvarna på eftermiddagen, visade Johan omgivningar runt mitt paradis. Lite väl disigt o dystert men fint ändå. På kvällen kom Brogårds hit och vi åt fullt julbord, vilket traditionen kräver, riktigt trevligt, Alltid kul att träffa dem, blir så sällan nu...Fick reda på att första gången detta skedde var julen 79 alltså några år innan vi barn föddes, så snart är det 30 års jubeleum. Trevlig tradition är det i alla fall.

Idag var det min och Johans tur att gå med hundarna på morgonen upp vid halv nio tiden, innan är ingen idé för det är alldeles för mörkt för att röra sig ute innan dess...inga gatlycktor här ute på landet inte :P Söndagen har mest varit lugn, mycket tv-tittande det var tänkt att Johan skulle köra hem idag, men han väntar till imon förmiddag. Underbart härligt tycker jag... =) Nu är det snart sängen.

God Natt och fram för allt GOD JUL!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback