Resan!!

Datum: 2007-12-06 Tid: 06:32:30
Jag får ofta frågan hur jag hamnade här i Landvetter, jag har ju tidigare ingen koppling hit. Nä det är sant och varför vet jag inte. delvis jobb (stor del jobb) det är brist på lärartjänster i växjö, värnamo med omnejd, även förskolejobben lyser med sin frånvaro. Så visst var det de många jobben som drog. Naturligtvis var det närheten till en av mina närmaste vänner oxå. (vill inte gärna flytta någonstanns där man inte har någon) Hon skulle hemmåt, jag hade inget hemmåt och någonstans ska man söka jobb det blev alltså västkusten. Kul resa, ja visst...men ingen resa man görom speciellt ofta. Något jag lärt mig under mitt korta liv är att man skaffar väldigt sällan nya vänner efter en tid. Jag ångrar inte denna flytt alls...men ibland bara ibland kan man (jag) känna mig väldig ensam här uppe. Visst jag har själv gjort valet. Men svaret hade blivit det samma vart jag än hamnat. För de väldigt goda vänner jag skaffade mig under pluggtiden bor idag på helt olika ställen i södra Sverige. Så då borde man skippat plugget?! Då hade jag sluppit denna ensamma känsla när alla försvinner på sitt håll, när jag inte bara en kväll kan gå över till någon vän för att snacka sönder en film i soffan (fast detta existerar inte när man börjar jobba, vart tar dagar och kvällar vägen) Nej det är klart jag inte vill ha mina år i Växjö ogjorda, de va ju super kul =) eller vad säger ni där ute som vet?! Visst hade vi kul.

Men ibland önskar jag att vi alla hade bott kvar...någonstans vänjer man sig vid sitt tajta kontaktnät som i alla fall jag och jag tror andra med mig vande sig vid under studierna. Jag vet att det är en omöjlighet. Men vart och när skaffar man sina "vuxna" vänner. Om jag ser till mina föräldrar är de är en fyra, fem familjer som vi alltid umgåtts mycket med under min uppväxt. Men det kommer ju inte hända mig eller??? Vart ska man välja att bo i en stad nära föräldrar (de står ju än endå närmast någon stanns) eller i en stad där man i alla fall har en eller möjligtvis två vänner. Kristianstad, malmö, göteborg, värnamo, växjö, eksjö, halmstad vem vet vem vet. En sak är i alla fall den dagen jag får barn om jag får barn ska de syssla med någon lag idrott!!

Ibland är det bara tungt (hoppas på en härlig kväll på jobbet, så kanske jag glömmer lite vart jag befinner mig) Tur man har sina goa arbetskamrater i alla fall, ni betyder en massa just nu =)

Kommentarer
Postat av: Propp

Pussåkram på dig med, nu får jag nog rafsa lite till igarderoben!!!!

2007-12-06 | 07:17:15
URL: http://propps.blogg.se
Postat av: Evelina

det är så roligt med livet, man vet aldrig var man hamnar i slutändan =) och allt händer av en anledning tror jag!

jag är sjuuuk så det är inte så bra!
själv då?

krama

2007-12-06 | 14:55:31
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Puss

Jag finns ju här för dig!

2007-12-07 | 10:50:25
Postat av: Anonym

Man får ta vara på de vänner man har...de är de viktigaste här i livet..dem har man kvar när de käraste kommer och går...

Kram på dig vännen

2007-12-08 | 20:14:25
Postat av: Evelina

hej gumman!
hoppas allt är bra med dig =)
kram

2007-12-10 | 13:35:50
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Evelina

aa ok =) du kanske vill bo närmre killen =)

här e det bra, känns roligt att ha bokat bröllopsresan nu =)!

du blev min 15 000:e kommentar förresten =)

kram

2007-12-10 | 17:46:33
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback