Finskafton

Datum: 2008-04-01 Tid: 19:20:18
Måste bara säga att min fredagskväll va rolig och underhållande. Var på en Finskafton hos Tina. Tack vännen för en underbar kväll!!

image325


Bestämde mig trotts vårt gemensamma beslut om att Johan skulle ta bussen till mig (då jag skulle till Tina) för att hämta honom på stationen. Kunde ju bara inte hålla mig borta. (måste få pussa lite på honom) Innan jag åkte till stationen så fixade jag ytterligare en överraskning, jag gjorde iordning toast till honom två skinka/tomat och två makrill som jag la i kylen. Han blev väldigt glad och överraskad över att få syn på mig där jag stod o väntade =)

Jag hoppade av hos Tina, där det bjöds på en underbar kväll som var rakt igenom Finsk. Vi (inte alla) började med att basta och äta bastukorv (korv som grillas i folie på bastuagrigatet). Jag var en av två modiga som var ute och rullade mig i snön...hade varit skönare om det vart nysnö :S Efter bastu och dusch var det dukat med Finsk mat, olika lådor och en gryta. Det var lite av varje och jag måste nog ändå säga att finsk mat kanske inte riktigt var min grejj men grytan, potatislådan och salladen var riktigt goda. Efterrätten var nått väldigt speciellt som såg ut lite som obakad kladdkaka, men det var det verkligen inte. Vet faktiskt inte riktigt vad det var, men det serverades med mjölk och socker. Vet nog fortfarande inte heller vad jag tyckte om dert =) Smakade varken gott eller illa...

image324
Efterrätten


Efter maten var det dax för frågesport. Jag är inget bra på Finnland =( Men det var kul...Hade iaf 7 rätt av 20 inget att skryta med, den som van Sofi hade 14 rätt. Jag gjorde en ganska tidigkväll när jag ringde efter Johan vid strax efter elva. Men ville ju hem o mysa lite med Älsklingen min oxå.

Fick igår reda på att de andra stannat till två tiden, ojojoj =)

Uppdatering:
Glömde ju bort att skriva om den underbara sång vi sjön för Sofi Detta är ju tyvärr hennes sista vecka. Hur ska jag klara mig utan dig =( En sång på Främlings melodi. Va fick vi för dommar poäng förresten??? Lycka till på nya jobbet, Jag kommer sakna dig!! Och glöm inte packa in gänget i bilen o köra till Eksjö i höst, jag väntar!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men din kladdkaka är bra god vännen...mums för magen..=)

2008-04-01 | 21:03:41
URL: http://johannaingered.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback