Stockholm!

Datum: 2008-04-02 Tid: 17:34:37
Wow vilken helg vi kommer ha! Har semester på fredag så åker till älskling redan imorgon efter jobbet vid 12. Ska passa på att gå till optikern i eksjö oxå. Dax för min helårskontroll och inköp av linser för det kommande halvåret.

På fredag vid 6.15 åker vi till sthlm med Johans jobb. Enligt planen är det byggmässan eller staden på fredagen och på kvällen är det fest på Wallmans. På lördagen går bussen vid elva från hotellet för att köra ut och titta på några av de hus som Moelven byggt i stockholm, där efter är det hemfärd och bussen beräknas vara hemma tidig lördagskväll.


image329
Vi har en vacker huvudstad

Min och Johans plan ser dock liet annorlunda ut. Vi åker med bussen upp på fredagsmorgonen och tittar på byggmässan, vi är naturligtvis oxå med på Wallmans på kvällen. Men på lördagen kommer jag och Johan att börja vår egen stockholms tripp. Vi har bokat hotell för lördagsnatten oxå och tänker alltså passa på att stanna en dag extra. Så vi kan göra lite mer vad vi känner för. Grovt planerat blir det staden på lördagen och en lunch hos Johans faster. Vi ska även försöka träffa Johans barndomskompis någon gång under helgen. Helgen kommer säkert bjuda på en del andra aktiviteter oxå. Vi gör detta till vår tripp och då vi faktiskt har varit tillsammans i ett halv år på söndag =) Så passar det perfekt. Vår buss går hemåt vid tretiden på söndagen.

image330  image331
en av våra första helger tillsammasn (promenad i hösten)  en av våra senaste helger (resan till trysil)


Johans pappa ska vara hundvakt i helgen, vilket nog kommer bli riktigt bra. Han kommer nämligen att vara på landet Vakås och jobba i skogen, så Lakriz kommer nog att få en bra helg han oxå.

image332  image333
Han kommer säkert få springa i skogen o åka traktor :P Huset i Vakås


Älskar dig hjärtat mitt <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

trevlig kväll! :)

/ LOJS

2008-04-02 | 17:42:05
URL: http://www.metrobloggen.se/bearitbery
Postat av: evelina

o jäklar! har ni redan varit tillsammans ett halvår???? shit vad tiden går! vad kul för dig att du hittat mannen i ditt liv =)
kram

2008-04-02 | 21:39:34
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Puss

Tack för en underbar helg älskling!

2008-04-07 | 16:37:52
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack för en fin kommentar! :) Synd att du inte råade springa på mig i huvudstaden då :) Fast ifs har jag hållt mig utanför tullarna i helgen. Hoppas ni hade trevligt!

2008-04-07 | 21:44:38
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback