Voodolls

Datum: 2008-04-16 Tid: 17:26:17
Intresserad av att vinna någon av dessa Voodolls. Då ska du gå in på denna sida där tävlingen pågår fram till och med söndagkväll. Information om Voodolls hittar du här.

image360  image361
Ninja eller PowerMum

Kommentarer
Postat av: Designtjejen

Vad kul att du frågar!! :-)
Jo, jag tror jag förstår hur du vill göra.. :-) Jag tycker det låter JÄTTE fint (men jag är ju ord-tokig med :-) ).
Jo.. mitt bästa tips är nog att klippa ut bokstäver i dekorplast. Dekorplast går att köpa i många färghandlar och även på nätet. Men det billigaste skulle jag nog säga är på Coop. Tror att en hel rulle kostar ungefär 59,-.
Om du tar en titt här (http://designtjejen.blogg.se/1207162970_vlkomsttext.html#comment) så kan du se några ord som jag har klippt ut i dekorplast. Jag har sedan klistrat upp dom på min dörr. Dekorplasten fäster väldigt bra och är bara att dra bort när du tröttnat.
För att göra dom här bokstäverna så hade jag en projektor som jag kopplade till min dator. På datorn hade jag skrivit själva orden. Jag slog upp texten på väggen.. höll dekorplasten mot vägge och målade av texten på dekorplasten. Sedan var det bara att skära och klippa ut.
Nu beror det lite på hur stora du vill ha bokstäverna.. det kan bli lite krångligt om de ska vara väldigt små. Men med en bra skärkniv så tror jag inte att det ska vara några problem.
Tror du att det hjälpte dig lite?

2008-04-16 | 19:19:21
URL: http://designtjejen.blogg.se
Postat av: tilda

hehe! va gulliga =)

2008-04-16 | 19:22:47
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se
Postat av: tilda

ibland är sorg det jobbigaste som finns ... jobbigare än olycklig kärlek.

2008-04-16 | 20:10:29
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se
Postat av: sanna

söta.

2008-04-16 | 20:31:58
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: E m m y

Jag är största godisgrisen. Men jag har gjort så att jag bara köper på helgerna, jag kan inte skära bort allt gott från mitt liv, det går bara inte. Då tappar jag suget. Men jag säger det, börja gå typ 40 minuter om dagen. När man kommer hem tänker man, varför har jag inte gjort så här förut, det tar ingen tid och det är inte jobbigt. Det gäller bar aatt ta tag i det. Sen ska jag ju börja med Herbalife nu. www.herbalife.com kan du kolla på. Ska byta ut två måltider, och alltså deras shakes är så jäkla goda, att godissuget kommer försvinna direkt. Kommer att bli som att dricka godis två gånger om dagen :D Så det kan jag ju verkligen rekomendera. Min pappas fru som jag beställer av har redan gått ner 6 kilo utan att röra på sig. kram

2008-04-16 | 21:11:22
URL: http://amafao.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Vilken tur, jag ahr en angel hemma som jag ska lotta ut nästa vecka :)

2008-04-16 | 22:00:33
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: johanna

Du ska säkert skriva något på väggen till den nya lägenheten. Det är roligt att göra det, blir något extra! De dockorna är bara så söta. Var tvungen att köpa två, ska ge bort en till en jobbar kompis nu som har det lite kämpigt. Hoppas de inte tar så lång tid att få bara. Nehe...nu är det sängen. Snart kommer ju kalle hem så!
Kram och godnatt!

2008-04-16 | 22:24:12
URL: http://johannaingered.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback