Omorganisering?!

Datum: 2008-02-25 Tid: 19:19:57
Lååång dag på jobbet idag...

Vet inte men det börjar hända en massa saker nu! På jobbet börjar föräldrarna fråga om hösten, vi i personalen frågar varandra. Vad händer... Vem ska ta vägen vart, vilka blir kvar. Stora förändringar på gång. I januari tryckte de in två extra barn på syd sammanlagt blev vi då 50 barn på huset. Till hösten skall det endast finnas 42 barn kvar. Kommer föräldra flytta sina barn frivilligt, kommer barn tvingas flytta. Det är mycket som bör övervägas innan det fattas beslut.

Själv behöver jag inte fundera över just detta speciellt mycket...jag söker jobb på annat håll. Men självklart är det något som berör mig oxå, det är något som finns i luften nästan varje dag på jobbet. Det kanske inte pratas om det varje dag, men tror nog ändå att alla funderar mer eller mindre på det. Tycker nog oxå att det märks hos en del av oss som jobbar ihop. Finns en viss irritation bland vissa i personalen. Fast om detta beror på tankarna om hösten eller om det är något annat som ligger bakom, det kan jag inte avgöra.
 
Jag vet i alla fall att jag vill komma till ett stabilt ställe, ett ställe som funnits länge där det inte sker allt för mycket förändringar. Jag vill kunna landa i mig själv som förskollärare eller lärare, vill känna en trygghet att luta mig mot, där jag kan få tips och idéer och stöd i mitt "nya" yrke (för det känns trots allt ganska nytt även om jag snart jobbat i ett år). Jag har ju aldrig (bortsett från sommarjobb) varit ute i arbetslivet tidigare.

Nu ska jag göra mig lite te och slappa i soffan

Prata med Johan senare oxå, har tydligen hänt nått idag :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback