6 kg

Datum: 2008-06-24 Tid: 21:21:04
Det är galet men så kul...Jag har nu gått ner 6 kg och fortfarande kryper vågen neråt med ett par hg/dag ca ett kg i veckan vilket känns konstigt, då jag trodde att 68 skulle vara ett nästan omöjligt mål att nå. Vore glad om jag kom dit så jag hade lite att äta på....men jag är som sagt under det och på väg neråt.

I midsommar helgen åt jag som vanligt (innan jag började tänka) svårt att tänka på mellanmål och nyttigheter när det serveras godmat, kladdkaka och godis och man dessutom äter ute...Jag va i söndagskväll + ett kg, vilket kändes lite surt men ändå inte allt för tungt. Tog dock bara en dag att gå ner till vikten jag hade på fredagsmorronen innan midsommar eller ja det saknas tre hg för att jag ska vara på exakt samma...men eftesom jag går till jobbet varje dag denna veckan ska det nog inte vara några problem...

Har alltså nått mitt mål med råge, blir man "girig" om man hoppas på att komma ner till 65kg??? Nä ska inte göra något annat än det jag gör nu...fortsätter det neråt är det ju trevligt gör det inte det så är jag ändå nöjd med mina 6 kg...var ju mer än vad jag tidigare hoppades på. coh utmaningen på jobbet bestod av 5 kg till semester. Det är 1½ vecka kvar dit =)

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

hehe :) tack för omtanken :)

2008-06-25 | 12:00:01
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback