Promenad

Datum: 2008-06-26 Tid: 12:37:02
Hade tänkt gå hem idag eftersom jag tog bussen till jobbet...Men vädret är inte tillräckligt stabilt för att jag ska våga gå 50 min hemåt utan regnkläder. För så som det regnade underförmidagen vore det torrare att ställa sig i duschen. Får bli en tur med Lakriz när jag kommer hem istället med regnkläder. Så nu sitter jag här och väntar på att nästa buss ska gå. Går bara en gång i timmen jag slutar 12:15 den går hel. Hade tänk jobba lite extra då, men det visar sig att de rummen jag jobbar med nu är upptagna det ena pga sovvila det andra för att de hålle på att bona golvet där *pust*. Så ni sitter jag här och ugglar. Men jag har en riktigt bra bok (om man gillar däckare) i väskan så ska läsa i den tänkte jag...


Adlibris beskrivning:
Michael Connelly är i absolut toppform i sin tionde bok om Harry Bosch!

FBI-agenten Rachel Walling får till slut det samtal som hon har fruktat i åratal: nämligen att den mest beryktade av alla seriemördare - Poeten - har återvänt. Han har inte glömt henne och han har en present åt henne. För många år sedan arbetade hon med det berömda fallet då den f d FBI-profileraren Robert Backus gäckade polisen genom att efterlämna små diktstrofer av Edgar Allan Poe i de avskedsbrev som hittades vid mordoffren.

Samtidigt kontaktas Harry Bosch av änkan till den f d FBI-agenten Terry McCaleb för att reda ut om McCalebs död var självmord eller mord. Spåren leder till en massgrav i den ödsliga Nevadaöknen och vidare till det glittriga Las Vegas. Harry Bosch börjar misstänka att Poeten har något med det hela att göra.

Det visar sig att Poeten är ute efter sin gamle kollega och genom FBI-agenten Rachel Walling försöker han en gång för alla fånga in Harry Bosch i fällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback