Dag 2

Datum: 2008-05-13 Tid: 19:55:27
Känns fortfarande bra, har varit och handlat lite frukt och hundmat idag. Man får stålsätta sig lite för att inte köpa något chokladigt. Choklad är nog min största fiende. Men det ska gå!!

Dagen:
Började dagen med 30-40 min rask promenad (så har mina måndagar och tisdagar sett ut väldigt länge). Till frukost började jag med ett glas äppelcidervinäger (nej det är inget gott :S Men så mätt jag kände mig efter frukosrt och även efter lunch) sen blev det en smothie med krossade linfrön och solroskärnor. Blir nog bara linfrön hädanefter, det var godare då. Tog även en kiwi.

På jobbet idag var det soppa det var nått me köttfärs och potatis i. Pillade bort potatisen och kompleterade med två knäckebröd. Det är aldrig soppa någon annan dag en torsdagar :S När det är soppa är det pannkakor till mellanmål...är det på torsdagar behöver jag inte bry mig för då slutar jag innan mellanmålet. Men nu när jag kör stenhårt då är det naturligtvis soppa en tisdag. Men det gick bra, åt frukt och ett knäckebörd till mellanmål.

Enligt planen skulle jag ha sprungit ikväll, men huvudet dunkar på, så känns inte som något bra alternativ. Blev en promenad tillsammans med Lotta och Zacko istället. Tog ett päron precis när jag gick iväg.

Sista måltiden ikväll bestod av ett löstkokt ägg mosat på en knäckemacka (mycket knäckebröd hmm....)

Även detta känns som en bra dag och sötsuget pockar inte på allt förmycket. Imorgon ställs jag inför ett dilemma då jag äter frukost tillsammans med barnen...men ska nog kunna lösa det med en smothie i täckt flaska eller nått liknande....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback