Dag 9

Datum: 2008-05-20 Tid: 17:39:46
Efter gårdagkvällens långpromnad i turbotempo kändes benen lite trötta i morse så blev en något kortare runda i lugnare tempo, men likväl en promenad. 

Frukosten bestod av en blåbärs smothie med linfrön en rågruta (när jag säger en rådruta menar jag underdel el överdel inte en dubbel) med leverpastej och gurka och en knäckemacka med honung och ost.

Lunchen på jobbet var idag någon form av fisk med dragon och skivade morötter. Riktigt gott! Till mellanmål blev det de obligatoriska två knäckerbröden

När jag kom hem strax innan fem bytte jag direkt om för att springa en runda. Samma korta runda som förra gången. Känns gaska lagom att köra den iaf ett tag till. Väl hemma igen tog jag en rågruta ett litet glas kall nyponsoppa och vatten.

För er som tycker att det börjar bli tjatigt med mina mat inlägg så är det bara några dagar till. Skulle ju bara köra stenhårt i två veckor. Så det är bara dessa två veckor jag rapotera. Sen kommer att jag att fortsätta ungefär lika inga kolhydrater på veckorna men kanske en potatis till middagen på helgen. det är även tillåtet att smaka en kaka eller lite godis en lördag kväll...men inga överdrivna mängder och inget småätande på kvällarna, fortfarande är det frukt i bilen mellan Götet och Eksjö som gäller. Så ska ju helst gå ner nått extra kilo för kommer säkert gå upp något när jag börjar äta lite mer normalt igen.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Syskonsitsen där bak kommer ju bara användas om alice blir trött i benen, hon går ju själv i princip hela tiden. Det är mest en singelvagn för antonio. Båda barnen fick testa vagnen och det var ingen klagan om att de inte kunde se, för man ser mig ochåt sidorna väldigt bra.

2008-05-20 | 20:25:43
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback