De två senaste dagarna på jobbet

Datum: 2008-05-07 Tid: 16:48:33
Igår jobbade jag 8.30 till 19.00 det är inte alls speciellt kul. Även om vädret är underbart och vi är ute stora delar av dagen..så vill man inte jobba den typen av pass, att sen sitta på ett APT som till stora delar handlar om planering och tankar inför hösten gör det hela ännu mindre motiverat :S Men vad ska man göra...På förmiddagen övade vi på sångerna inför gårdsfesten nästa vecka. Barnen ska bland annat springa "stommenloppet" och sjunga sånger. Vi både sprang och sjöng innan barnen började leka fritt. Det syns att jag hade en dag utomhus igår =)

Idag har jag haft bättre tider och tillbringade dessutom förmiddagen inomhus...Jag vet inte, jag älskar varmen och solen, men nått gör att jag känner mig lite småbutter idag, har inte haft nått direkt tålamod med barnen och, nä jag kan nog inte riktigt sätta fingret på vad det är...Hade min lilla läsgupp med fyra barn på förmiddagen. Det var jätte kul och de var väldigt positiva. Vi "städade" munnen (man använder tungan till att "torka" väggarna (kinderna) taket (gomen) osv) och spelade tempo, läste två böcker och spelade finns i sjön. De tyckte det var jätte roligt och B1 (ja jag vet det låter som bananerna, men B står för BARN :P ) tog för sig jätte mycket och pratade och förklarade en massa, (ett barn som annars är lite avvaktande och gärna spanar in saker på avstånd). B2 ville gärna förklara för de andra barnen hur man spelar och vad man ska göra (h-n har gjort det förr). Det är så kul att göra saker med dem när man ser så tydliga förändringar...

Tillägas bör kanske att finns i sjön spelas med memorykort med bild och ord på, så även här är det tal med speciella ljud som övas. För vissa barn är det även ordförståelse som tränas genom denna typ av övning.

Nu ska jag göra lite fler medaljerna inför "stommenloppet" nästa vecka. Alla barn måste ju få varsin guldmedalj när de går i mål. =)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag det ska jag ha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback