Det kan väl inte vara så svårt??

Datum: 2008-05-08 Tid: 17:58:39

Tror jag ska starta en egen kategori angående mil bil, för det verkar aldrig ta slut.

Hur svårt kan det vara?? Förra helgen höll min underbara Johan på att fixa o dona med min bil. När han ska byta brombackar på höger framhjul upptäcker han dock att damasken på bromsoket har gått sönder. Han får höra av en "granne" till mig att då måste han byta hela bromsoket. Ringer och beställer ett...men sen hittar vi nått som kallas för reperationssats till bromsok. Så vi ringer för att ändra. Bromsoket var redan skickat..men det var lugnt. Han skulle beställa damasken oxå. Senare på lördagen mailar Johan till mekonomen för att bekrefta... Får svar på det och allt känns lugnt...

...idag (eftersom jag jobbar långa dagar innan i veckan) åkte jag för att hämta detta. Kommer dit, men det finns inte, finns tydligen inte ens någon beställning liggandes. Men ett bromsok fanns det *suck' ja vad säger man. Inte mycket man blir mest less på dem. De erbjöd sig naturligtvis att beställa ett, men de har inte det förens på lördagmorron, vilket iofs är ganska snabbt men eftersom jag åker imon vid 13-tiden så är det för sent iaf.

Önskar jag kunde skylla på att de var hantverkade :P


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Kul att du är med och gissar!
Lycka till... ;D

2008-05-08 | 18:49:30
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack för kommentaren!

"Jobbiga tankar bubblar upp" oftast bara när barnen sover, på kvällarna när det är tyst och lungt. ibland blir det ångest oh ibland kan jag bli smått deprimerad. Dock brukar jag driva bort det genom att surfa på internet, läsa böcker eller tidningar elelr något som gör att jag fokuserar bort. Men i det stora hela finns det i bakhuvudet dygnet runt och det kan man inte göra någonting åt. Det försvinner nog med tiden. Menjag försöker vända allt negativt till positivt: det som inte dödar, det gör en starkare.

2008-05-08 | 18:52:31
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback