Omdömen

Datum: 2008-11-20 Tid: 14:53:14
Hemma tidigt idag för att kunna skriva omdömen i lugn och ro....Eftersom den ena nian har praktik denna veckan så hade jag min sista lektion redan vid 11. Så efter en förfrågan till chefen om det vore ok att jag skrev hemmifrån denna eftermiddag så tog jag 12 bussen hem...Njuter av min hemma eftermiddag, trots jobb, skönt!

Jaha då va det dax igen. På måndag ska ännu en omgång omdömen in. Denna gången är det sjuornas som skall skrivas. De flesta tycker detta är det svåraste, just sjuorna alltså, de har ju haft dem så kort tid...hehe säger jag och tycker dessa är de absolut lättaste. Visst har inte haft sjuorna längre än de andra, men jag haft dem nästan en hel termin nu och det är stor skillnad mot de första omdömena som skrevs efter bara några veckors jobb.  

Av någon anledning så är den ena sjuan väldigt svår att lära sig. Jag blandar fortfarande ihop vissa av dem :S Det känns inte speciellt bra, men o andra sidan har jag lärt mig alla åttor och nior och hälften av sjorna och det har jag gjort på ganska kort tid. M säger att L (han som hade min tjänst innan) brukade lära sig de nya sjuornas namn framåt sportlovet. Så det kanske inte är så farligt trots allt =)

Nehe då återgår jag väl till mina omdömen. Nu är det bara ett ämne kvar. Teknik...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback