Dessa rubriker.

Datum: 2008-11-18 Tid: 20:29:45
Vilken toppen helg. I lördags så kom Tina och hälsade på, vi tog en tur på stan, kikade i lite affärer som sedan blev en härlig promenad. Vi gick förbi hemköp och köpte fika på vägen hem, chokladmuffins och banan donat. Väl hemma dracks det en massa Kaffe (eller va säger du Tina ;)) Självklart drack jag en chailatte. Blev en härlig eftermiddag/kväll med drink och god mat. Skönt att snacka lite skit om allt och ingenting. Hade tänk äta efterrätt oxå, men det blev lite sent.. Tog chips istället =) Framåt kvällen så körde Tina hemåt igen. Tack för en underbar dag!!!

Söndagen blev en skön och slapp dag...där vi inte gjorde mycket alls. Jag vet att jag gjorde något medan Johan tvättade bilen, men jag kan inte komma ihåg vad... hmm Jag va nämligen inte med dit just för att jag hade annat och göra...jaja.

Igår samlade jag ihop en massa vuxenpoäng. Jag var nämligen på banken för att prata om pensionssparande..Det var ett givande samtal som jag nog förstod ungefär hälften av...nä riktigt så illa var det nog inte, men det gick lite runt i huvudet efter den timmen. Men förhoppningsvis har jag nu lagt en bra grund för pensionen...

Idag skulle jag igentligen tagit en promenad med Elin, men hon hade ont i huvudet så vi får ta det i morgon istället. Och lika bra va det, för precis när jag skulle åka hem kom jag på att jag glömt titta på morgondagens biologi lektion med åttorna :S Så nu har jag egnat min tisdagskväll åt att skriva om blodomloppet och hjärtat...Blir nog bra, hoppas jag =)

Jag hade tänkt ta mig ett härligt skumbad och sen göra en tidig kväll...älsklingen ringde precis och är på väg hem från Linköping nu efter en halvdagskurs och bio.

Håller fortfarande tummarna för att Evelina och hennes man hamnar i Eksjö, domen borde komma i veckan...nyfiken

Det blev en kort uppdatering om de senaste dagarnas händelse...

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

bra att du håller tummarna!! vet inte vad jag ska göra av all tid denna veckan, tänker alldeles för mkt på det haha...

2008-11-18 | 21:46:39
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback