Höst

Datum: 2008-10-01 Tid: 18:24:32
Jaha då är det höst på riktigt, första oktober och det är bara till att vänja sig. Jag gillar det iofs (jag hör till de som tycker att alla årstider har sin charm), jag har inget emot att dra på mig regnbyxor när jag cyklar till stationen på morgonen eller ska ut med hunden. Tycker det är skönt att få ta på sig en extra tröjja kura ihop sig i soffan och tända ljus. Men visst vore det trevligt om vädret kunde vara soligt och skönt även under hösten. Just nu är det mest regn och rusk och väldigt kallt.


Sverige är vackert på hösten

Ensam kväll idag igen..Denna gången är hjärtat mitt i göteborg på jobb. Verkar bli ca en gång i veckan som han drar till annan ort. Det känns inte så farligt med tanke på att vi för bara tre månader sen bodde 20 mil ifrån varandra. Men det känns konstigt att ha en stå stor lägenhet helt för sig själv...har ju aldrig bott större än på 30kvm =) Och även om jag ser detta som mitt hem och så vidare så är ljuden annorlunga när man är själv och dessutom har jag alltid varit lite mörkrädd :P Finns en del halv måsten som skall hinnas med ikväll, får välse hur det går med det. Ett som är säkert är iaf att jag sitter bänkad framför tv:n kl 21.00 ikväll för att titta på premiären av Grey´s Anatomy...

Till helgen blir det ännu en "resa" denna gång inte så långt. Det blir värnamo för att vara hundvakt åt mamma o pappas vovve. De ska till Gävle på någon fin tillställning med långklänning och frack... Eftersom att Alfons inte är helt pigg ännu så kan inte Lakriz vara me. Så mormor o morfar får ta honom. Låter det krångligt och onödigt då båse mormor, morfar, och Brossan me sambo bor i värnamo?? Ja lite kanske...men nu är det så att Alfons är gammal och gaggig och trivs inte alls hos mormor o morfar (därför får lakriz bo hos dem), han gnäller och pipper så fort han kommer dit o så håller han på tills han kommer därifrån. Och brossan är nyopererad så inte direkt läge att vara hundvakt för deras del. Men ska bli mysigt att åka till värnamo oxå, synd bara att mor o far inte är hemma...Men det får bli en annan gång.


Gammal bild Lakriz är bara drygt tre månader här

När det är glest mellan inläggen blir det långa sånna istället, hoppas ni står ut både med få inlägg och långa sådanna =)

Ha en trevlig kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback