Vakås

Datum: 2008-10-22 Tid: 17:21:19
Har ju inte hunnit berätta något om helgen..känns inte riktigt som jag har tid nu heller...Borde jobba, det är mycket där nu!! Lov för barnen nästa vecka.

Men för att ta helgen lite snabbt, önskar det fanns en massa bilder att visa, men tyvärr inte en enda :S

På fredagen åkte vi mot Vakås för en härlig helg på landet...Vi stannade i Sävjö för att bada och ta det lugnt  på deras familjebad, strax efter att vi kommit dit, vid sju-tide så hade de relaxbad, vilket betydde att de släkte ner och tände ljus, åldersgräns 18 år, spelade lugn musik och körde euqalyptusbastu (stavning??) Vi bubblade och bastade, dock efter de hade haft euqalyptus, var starkt ändå...Så underbart härligt. Kändes som en perfekt avslutning på en tuff jobbvecka...

Lördagen så satt jag mest med biologiproven och rättade och hade mig, Johan hjälpte sin pappa att plantera skog. Själv tog jag en promenad ditåt efter lunch. Gick där fram och tillbaka på fällan och pratade lite med dem innan jag genade genom skogen hemåt. Vi kan snacka om skogspromenad här, inga stigar att gå på utan vild skog =) Jag tog även en sväng för att handla lite mat, tanken va igentligen att vi skulle åkt till Vmo för att gå på julmarknad, men ändrade planer...Johans pappa hade alltså inte planerat mat för oss på lördagen. Jag fixade mat när de kom hem framåt kvällen, tikamasala (stavning) enkelt och väldigt gott. Naturligtvis, med alla de äppelträd som står i deras trädgård, blev det äppelpaj till efterrätt...

Söndagen var även jag med ut på fällan för att plantera träd, vi var tvungna att sätta ca550 granar innan vi fick åka hem :p Det gick fint, lite småjobbigt, men väldigt trevligt. Tog paus för mackor med varmchoklad på förmiddagen och senare för att grilla korv. Det sägs att sjön suger men det gör skogen oxå...Vilken härlig trötthet det är i kroppen efter en sådan dag =)

Så där härlig har alltså min helg varit i korta drag. Men jag ser verkligen framemot den lite extra långa helgen som jag får v 44. Då har barnen höstlov och vi har planering mån-ons. Vilket betyder ledig tor-sön. Ska verkligen bli underbart. Det behövs nu, känner jag.

Tänkte visserligen passa på att planera en massa in för resten av hösten...men även hinna med lite trevligheter. På torsdagen tänkte jag passa på att hälsa på mitt gamla arbetsgäng. Saknar er så då kommer jag för att snacka skit och busa med barnen. Kan ju vara så att jag har en kladdkaka med mig ;)

Kommentarer
Postat av: Propp

Men jag då, jag vill också kramas och busa!!!!!

2008-10-22 | 20:16:47
URL: http://propps.blogg.se/
Postat av: lillan

Jag tycker det är gott med kladdkaka även om jag inte ska äta det.

2008-10-24 | 17:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback