Värnamo

Datum: 2008-10-06 Tid: 19:28:41
Jaha då va jag hemma igen efter en helg i värnamo. Tyvärr var/är det lite gammal känsla över de här dagarna då jag sitter här ensam. Vi skildes åt i Värnamo jag och älsklingen min. Han ska på kurs i stockholm mån-tis.

Vi åkte ner till värnamo i varsin bil i fredagseftermiddag inte världens mest säkra körning kanske men vi hade ganska kul :P Nädå inget så...Väl där tog vi Lakriz och Alfons och gick en tur genom Apladalen så att vi kunde släppa vovvarna...De rejsa gärnet och verkade ha kul, men vi kopplade Alfons efter en stund, han är ju trots allt en gammal hund och ser inte riktigt sina egna begränsningar. Sen lämnade vi av Lakriz hos mormor & morfar. Blev en lugn fredagskväll framför tv:n.


Hjärtat kör bakom mig....Gillar att köra bil, titta på ringen =)

Lördagen bjöd på lite av varje. Vi var iaf iväg med mormor och köpte en sovrumslampa (sen förlovningspresent) kommer bild på den när den är uppe sen...Liten runda på stan. Men störta delen av förmiddagen gick ändå åt till bilar.

 
dessa båda stjärnor (inte exakt dessa) har vi kört i helgen...

Vi provkörde två bilar (BMW 320d & Audi A4 Avant 1,8t), ja vi har planer på att byta bil, troligtvis någon gång under nästa år. Byta in båda våra till en kombi. Min bil står ju bara till ingen nytta alls just nu, kostar bara pengar och vi kan inte sälja min och klara oss med Johans då han inte har någon kombi...Vad det blir för bil i slutendan har vi ingen aning om, men det va kul att köra. Roligt när bilsäljare närmare skickar iväg oss för att probköra, vi hade ju bara tänk titta men på båda ställerna så tyckte de vi skulle köra...Nice med nya snabba bilar... me like.

På lördagseftermiddagen/kväll körde vi ut till Emma & Anders för lite fika...Blev en massa snack och en del gamla minnen. Riktigt trevlig!! Läser ni så Tack för en trevlig eftermiddag och gott fika.

Söndagen har vi inte gjort många knop, tittat på film och slappat. Såg 21 riktigt bra film, en sann berättelse om ett gäng ungdomar som spelar black jack. Vi var även uppe hos mormor & morfar för att kolla in lite julsaker som hon ville bli av med...fick med oss julgranskulor och några tomtar..mormor bjöd på våfflor oxå, mumma :)


Riktigt bra verklighetsbaserad film!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback