Snabb inlägg

Datum: 2008-09-18 Tid: 10:27:02
Eftersom jag varit ganska nere och tyckt det varit väldigt tungt den sista tiden på jobbet måste jag bara säga att gårdagen va kanon. Att jag sen avslutade dagen med en toppen lektion och ett jätte bra samtal med en av eleverna lyfte hela dagen. Det är fortfarande jobbigt och jag ligger lite efter i min planering. (skulle vilja ha en större känsla av kontroll över läget) Men jag ser helt klart en ljusning och det känns något lättare. Kommer antagligen trilla dit ett par gånger till under denna och nästa termin. Men jag känner oxå att jag kommer gå stärkt ur detta.

Jag är normalt sett en ganska känslig tjej som tar motgångar väldigt hårt. Första gången det kommer en ny typ av motgång tycker jag det är jätte jobbigt och mår inte alls speciellt bra, om det sen kommer någon liknande motgång, klarar jag det betydligt bättre. Något jag märkt av nu under dessa veckor.

Det kommer gå vägen!! (så känner jag just nu kanske ska tilläggas)kanon

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

nej det blir ju inget stockholm tyvärr... mycket som kom ivägen bland all osäkerhet så vi struntade i det. Du får berätta hur det var sen =)kram

2008-09-18 | 22:25:29
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback