Överraskning!!

Datum: 2008-09-14 Tid: 17:05:58
Jag har världens mest underbara fästman bara så ni vet!!

Om två veckor sista helgen i septemper så ska jag och älsklingen på en "överraskningsresa". Det var tänkt som en överraskningsresa till mig. Jag skulle inte veta om något alls...men med det jobb jag har och med den arbetstid jag har på fredagar så var han tvungen att prata med mig, jag var bla tvungen att ta ledigt sista timmen på fredagen och lite sådär. Men Johan har planerat och bokat allt...Han är ju bara såå underbar!!

Helgen kommer bland annat att bjuda på "spakryssning" och koncert. Jag ser framemot denna helg med stor förväntan och längtan.

Jag blir hämtad vid 13-tiden på jobbet för direkt färd mot Stockholm, färgan vi ska med går vid kl 18 från slussen...sen är det ett dygn på havet med Birka paradise. Kommer bli underbart. Väl tillbaka på fastlandet blir det färd mot hotellet för att göra sig klar för kvällen. Då det bjuder på en koncert med Jason Mraz och "vår låt". Söndagen kommer bjuda på en runda på stan och annat smått o gott...


♥ Fryshuset den 27 sep.. Jag o älsklingen tillsammans på golvet ♥

Kommentarer
Postat av: Erika

Trevligt att åka bort en helg bara ni två!Jag utbildar mig till civilingenjör och vill helst jobba med signal- och bildbehandling. Har dock inget önskeföretag, är mest glad om jag får ett jobb över huvud taget=).

2008-09-15 | 19:36:36
URL: http://annaerika.webblogg.se/
Postat av: Fru Evelina

vad mysigt! åh jag missar vår låt, vi hade ju också tänkt gå på jason mraz =)

kram

2008-09-16 | 10:56:05
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Nej! Det ska ju vara offpist! :DHa det fint!

2008-09-16 | 16:52:31
URL: http://elitcyklist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback