alla hjärtansdag

Datum: 2009-02-14 Tid: 10:27:47
Idag är en dag med extra kärlek. Inte för att jag o älsklingen inte visar varandra kärlek alla andra dagar, men det är roligt att göra något lite extra. När Lakriz väckte mig i morse gick jag upp och gav honom mat, sen gjorde jag i ordning frukost till min älskade, äggmacka med kaviar ett glas nyponsoppa och jos och även en hjärtekaka (som jag hade varit inne på Lennarths och köpt igår). vi åt naturligtvis i sängen. Händer aldrig annars men idag så får man =)

Han fick en "påse" med skraplotter utav mig 52 weeks of romance tyckte det lät som en bra precent. Jag skrapade den första. Det va ju trots allt hans precent, så nu har jag en vecka på mig att genomföra detta. För på söndag (nästa vecka) är det hans tur att skrapa en lott... 26 lotter för henne och 26 lotter för honom.

Måste bara tillägga att min älskade är en ängel. Just nu har han ränsat filtrer i tvättmaskinen, den har strulat lite och när han ändå höll på  tog han handfatet oxå, Inget alla hjärtansdag göra direkt....

Nu ska vi snart ta en sväng neråt stan med Lakriz, jag behöver köpa leggings och strumpor, sen hade ju ett besök i pärlbutiken varit trevligt men det får nog vänta tills på tisdag =) Lantmännen för att köpa hundmat och materialmännen för att hämta vår dammsugare är oxå på schemat idag.

Sen ska tyvärr Älsklingen iväg på Hockey med jobbet..Fast Evelina & Fredrik kanske vill joina mig i min ensamhet eller så joina jag dem :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback