Inte riktigt liga slött idag

Datum: 2009-02-08 Tid: 20:33:46
Ja oki, jag har inte gjort så jätte mycket idag men det blev ett besök på materialmännen, inte bara för att de bjöd på semlor =) utan mest för att jag behöver någon typ av förvaring till allt mitt pyssel. Allt från pänslar och färg till pärlor och papper. Förvaringen, byrå, väggskåp, hylla med lådor ja vad det nu blir hade jag tänkte ha i det lilla rummet. Just nu ligger allt nerpackat i en låda och sen har jag lite små saker lite här och var. Det hade underlättat för mitt pysslande om det funnits mer lättåtkommligt. Hittade dock ingen förvaring så får väl leta vidare...

Efter ett besök på materialmännen så åkte vi till Vitsippegatan för ett besök hos Johan föräldrar eller ja snarare för att Johan ville tvätta bilen...Jag tog en promenad med Lakriz. Vi blev bjudna på middag, behändigt tyckte jag, som slapp detta moment. Vilket känns skönt då jag faktiskt måste laga mat varje dag denna veckan, (är ju inte speciellt van vid detta då vi bara äter middag på helgerna =)) Blir dock en massa matlådor vilket är positivt.

Gick även förbi Evelina (som håller på att måla om lägenheten för fullt) för att hämta en hög med väldigt intressanta tidningar :P Tack vännen, kommer ha mycket nytta av dem.

Här hemma har det sen varit en lugn och skön em/kväll, har pulat lite men mest bara tagit det väldigt lugnt.

Har som sagt sportlov denna veckan, men i morgon tänkte jag ta en tur till jobbet för att planera lite...Får mest gjort på jobbet...men har inga planer på att ta sjubussen =)

Hoppas ni haft en bra helg!!

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

hihi ja hoppas ni får många tips =)!vilken dag vill du träffas?

jag ska väl måla lite imorgon också med all sannolikhet, så inte då iaf.kram!

2009-02-09 | 17:37:27
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback