Berlocker

Datum: 2009-02-11 Tid: 15:10:37
Pärlkursen var precis som förra gången jätte rolig...Jag hann med en hel del igår...Vi fick lära oss att göra berlocker så jag gjorde några till halsbandet som jag gjorde förra veckan, så man kan byta ut efter vad man känner för. När jag hade gjort fem berlocker så var det en hel timme kvar så då började jag på ett berlockarmband...Är inte helt nöjd, men är väl inte heller helt klar, så får klura lite på hur jag vill ha det.

I dag har jag gjort ännu en berlock och dessutom gjort klart det armband som jag så länge trixat med. Köpte ju tråd förra helgen så att jag skulle kunna trä mitt arband, men det blev alldeles för stort, pratade med henne om det så nu har jag trätt alla pärlor ännu en gång, men denna gången på barnstorlek (jag är väldigt smal runt mina handleder) Fäste en ängel i ena endan på armbandet, men den är löstagbar så går att variera som man vill =)

Detta måste vara det bästa jag gjort på länge...Skärpan är tyvärr inte så bra, är för lat för att ta fram den riktiga kameran, men det går iaf se hur det ser ut =)


     

klicka för större bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback