tillbaka till verkligeheten

Datum: 2009-01-06 Tid: 20:03:55
I morgon är det jobb igen, lätt ångest är bara förnamnet...Usch vet inte vad det är riktigt men lite svårt känns det..Känner dock igen denna känsla från när jag själv gick i skolan, men vadå jag är ju lärare nu hmmm.

De två senaste dagarna har varit riktigt sköna. Jag har iofs jobbat en del. Eftersom jag va sjuk sista veckan innan jul så innebär det att jag nu ligger en del efter med bland annat planering inför vårterminen. Får köra stenhårt i morgon och till helgen...

Annars har vi mest tagit det lugnt... Jag har bakat lite både igår och idag, blåbärsmuffins igår och scones till frukost idag, gjorde dubbel sats så jag kunde frysa in några oxå. Så smarrigt att kunna ta fram.

I eftermiddags tog vi en härlig tur runt hunsnäsen, på skridskor, Det var aningens för mörk men det gick ganska bra...Det är inte många gånger man kan åka skridskor på sjön men denna vinter går det fint fint. Isen ligger tjock. Stack ner handen i ett pimpelhål och vattnet gick en bit upp på armen innan man kände slutet på isen så det känns tryggt. Fast lite otäckt är det =)
Bilder från söndagens promenad på sjön, det var aldelles för mörkt ikväll

En uppdatering från jul och nyår kommer, håller på att pula. Men har som sagt haft en del annat att göra. Kanske kan få ihop något imon kväll eftersom jag då antagligen kommer att vara för trött för att jobba nått mer.

Ha en fin kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback