trött

Datum: 2009-01-08 Tid: 20:44:42
Ojojoj... Det är mycket att göra nu när en ny termin har startat. Jag lyckas inte riktigt hinna med det jag borde göra på planeringstiden, men det kommer väl hoppas jag ...men som jag sa till M igår, tur det är helg snart så man kan jobba lite ;) Det märks att man inte är helt van vid att jobba, för oj vad trött jag har varit de senaste två kvällarna.

En runda med Lakriz och lite jobb är det som görs på kvällarna, sen blir det inte många knop gjorda...Känns som jag vill gå och lägga mig redan nu. Men en stund till får jag nog hålla mig vaken. Men som tur är det är det en lugn start bara tre dagar denna veckan. Alltså snart helg igen.

Denna helgen är det inget större planerat. Hemma och tar det lugnt. Hälsa på svärföräldrarna står nog dock på schemat eftersom Johans mamma fyller år på lördag.

Har sagt det innan och säger det igen. Det utlovade jul/nyårsinlägget kommer.

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

nej det är inte den! den har jag satt lösenord bara för att jag kommer ta bort den om ett tag, men inte är redo riktigt än =) fast jag vill inte att den ska vara öppen för alla liksom.

var det nåt speciellt som jag kan hjälpa dig med =)?kram!

2009-01-08 | 21:12:54
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas ni hade en bra semester...HAr hort en massa om sno och grejer hemma nu och jag langtar faktiskt lite efter det med...inte for att jag ar trott pa sol och varme...men vintern ar ju bra harlig den med!!Hoppas det gar bra pa jobbet...jag langtar inte och langtar till mitt jobb...men det ar val mest efter ungarna da skulle jag tro...Manga kramar

2009-01-09 | 11:36:22
Postat av: Propp

Ha ett bra nytt år 2009!

2009-01-10 | 14:32:19
URL: http://propps.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vilken fin hund! Jag som inte är hundmänniska tycker att den ser "trevlig" ut! : )

2009-01-12 | 10:58:23
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback