Ännu ett bildlöst inlägg...(nu med bilder)

Datum: 2009-07-21 Tid: 20:59:27
...alltså är jag kvar i Vakås. Det är riktigt trevligt här ute på landet, inga måsten. Dagarna är lugna och sköna, jag läser en massa surfar en del och bakar ibland =)

Började morgonen riktigt lugnt...blev iofs ganska sent i går. Då jag och älskling låg och pratade länge igår. Strax efter frukost gick vi ut. Johan för att fortsätta att tillsammans med börje byta panel på ladugården. Jag som papparattsi för att dokumentera :p Blev inga arbetar bilder idag, de bilderna tog jag ju igår...men under morgonen så kom en bonde och lämnade av fem kvigor på bete...Tog lite kort på dem och sen gick jag in. Det blåser för mycket här uppe på kullen.


I den här kärran kom de


Den här var/är min favorit, hon var absolut sötast...


Johan är ute och hälsar lite på dem

Vi (Börje, Johan och jag) vart bjuda bort till Ing-Britt (Johans faster) på middag vid 2-tiden. Där bjöds det på en härlig gryta med bla kantareller och fläskfilé, mums..Vaniljglass till efterrätt. Jag lånade lite smör av henne då jag fick för mig att baka en vinbärskaka, eftersom ingen annan verkar jätte intresserad av att ta tillvara på vinbären här ute. (har ju dessutom 2,4 kg vinbär i frysen som jag skall göra saft på när jag kommer hem, Farmors vinbärssaft är gudomlig). Så undereftermiddagen har jag bakat en kaka och surfat runt litet allmänt på nätet...Någon som har någon bra sida att tipsa om??? "Pojkarna" kom in en sväng vid fem tiden, för att pausa lite. När de gick ut igen, följde jag och Lakiz med, så nu har jag tillbringat några timmar i traktorn. Det enda stället som det va lä på..Studerar när de har snikrat och läst en massa...

 
Vinbär på buske blev vinnär i kaka

Nu börjar klockan bli mycket och jag gissar på att de är hungriga när de kommer in, själv frös jag en massa och blev väldigt sugen på en kopp te...Och en kopp te ledde till sug efter scones. Så det ska jag ställa mig och baka nu...Färska scones till kvällsmat, de blir nog glada.


Som sagt bilder på mina inlägg kommer så fort jag är hemma igen och tid finns, fotar en hel massa så det finns gott om underlag att använda.

Hoppas ni haft en bra dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback