Arbetssökande

Datum: 2009-07-24 Tid: 13:24:03
Ja, det är bara till att inse, jag kommer allt närmare den dag då jag måste kalla mig arbetslös och inte bara arbetssökande. För just nu är jag bara arbessökande med sommarlov på obestämd tid. Jag har nämligen fortfarande lön från mitt gamla ställe. Men dagen då jag inte längre har lön och istället blir arbetslös närmare sig med storm steg. Fick sista lönebeskedet hem i brevlådan idag :S

Så just nu sitter jag här framför datorn och lägger in CV, arbetserfarenhet, meriter, personlig beskrivning osv på arbetsförlmedlingens hemsida. Ska strax dit och skriva in mig så har jag det gjort..Känns faktistk inget bra...Men det är ju något som måste göras.


Igår när jag och älsklingen kom hem, hem hit till vår lägenhet. Så tog vi en dusch..åkte iväg och handlade, det ekade i kylskåpet efter flera veckors bortavaro, och sen kröp vi upp i soffan och mös, hela kvällen med en god drink, ost och kex, godis, chips, morotsstavar och dip. Vi hade en underbar kväll framför tv.


Torsdagslyx


I eftermiddag ska jag tömma kameran, eller ja båda två... och sen ska jag uppdatera alla mina senaste inlägg med bilder =)

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

det heter ju faktiskt arbetssökande nuförtiden, inte arbetslös :-).

du hittar nog nåt bra så småningom ska du se!

kram!

2009-07-27 | 12:01:29
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback