Vilken helg!

Datum: 2009-03-22 Tid: 22:06:11

Efter jobbet i fredags var det hem, käka och iväg på stan. Jag åkte till konsum (inhandlade pappersduk) och Netto (köpte billigt godis) Johan åkte till Hemköp och Marieberg. Sen möttes vi upp vid Elgiganten för att köpa uppladdningsbara batterier till min kamera. Därefter så bar det av mot "svärmor" för att baka smörgåstårta. Johanna och Kalle kom till Eksjö i samma stund så de fick följa med. Efter smörgåstårtebak så fixade vi iordning lokalen, dukade och gjorde fint.
Visst blev de fina?! massa räkor mums =)


På lördagen vaknade vi till ett underbart vårväder. Vi åt en härlig frukost och sen tog vi en promenad neråt stan. Blev en tur på bla Klädhuset, HeddaGretas, Pärlbutiken och Systemet. Vi tittade lite på den gamla trädstaden och sen åkte vi vidare mot lokalen för att fixa det sista på tårtorna.

Vidare hem hit för att äta lite, ta det lugnt och göra oss klara för FEST =) Vid halv sextiden begav vi oss återigen mot lokalen. Där satte jag upp egotipspromenad (endas frågor om mig själv och mina 25 år). Så fort gästerna kom så skickades de iväg på tipspromenadden som gick runt kvateret. Tipspromenaden vanns av Emma...
Emma och Tina


Vi åt som sagt smörgåstråta, till maten "serverades" en lapp med lär känna påståenden. Jag hade skrivit upp en massa påstående angående yrken, fritidsintressen, små roliga idéer som personer haft/har för sig osv. Till efterrätt blev det glass, chokladsås, maränger och bananer.   
Till vänster om mig och rakt fram, vi vart 18 personer =) 


Efter middagen öppnade jag alla paket. Spännande och ja, jag är löjligt förtjust i paketer, det är ju jätte roligt. Fick en massa fina presenter, två presentkort, skål, två vaser, tulpaner och liljor, ljus, pärlor, prydnads hand, godis, två glaskupoler att ha i fönstret, ljus, smycket bok...tror inte jag glömt nått nu.

 


Kvällen förflöt i glädjen tecken. Så underbart. Jag hade en toppen kväll och önskar/hoppas att alla andra oxå hade det. Jag träffar dessa vänner allt för sällan, då de flesta bor i helt andra delar av landet. Så det var verkligen hur kul som helst att träffa alla. Att ha alla sina vänner (minus några) samlade på ett och samma ställe samtidigt kändes toppen. Spännaden att ha en fest där det nästan inte är någon som känner någon sen tidigare. Det var oxå många som under kvällen sa till mig att jag hade väldigt trevliga vänner, det känns ju oxå väldigt bra =)   
Lite mingel bilder...


Under kvällen dansades det, bla så buggade Emma och David. Blev även lite spontan dans. Det var en toppen kväll som avslutades någon gång vid två tiden...

På söndags förmiddagen kom Viktor och Suzanne hit för lite fika, de hade lyxat till det och bodde på hotel. Sen körde de Emma och Anders till lokalen för att hämta sin bil. Johanna, Kalle, Johan och jag tog en promenad runt i Ekjsö.


Kommentarer
Postat av: Karoline

Vilken jävla hållning man har då.. liknar mer en hösäck :D

2009-03-23 | 18:38:02
Postat av: Johanna

Tack för trevlig helg vännen!

Såg allt lite sliten ut...

ikväll ska jag alt försöka uppdatera lite...istllet för jobb kanske...;)I väntan på paket...:)Kram

2009-03-23 | 19:25:10
URL: http://johannaingered.blogg.se/
Postat av: Tina

Tack för en jättetrevlig kväll, du hade gjort ett toppenjobb med allt från frågor, god mat och en salig blandning av dina goa vänner!

vi ses i göteborg nästa gång, du vet väl om att uteserveringarna öppnar första april? ;)

många kramar från Tina och Nicklas

2009-03-24 | 18:12:39
Postat av: Tina

Tack för en jättetrevlig kväll, du hade gjort ett toppenjobb med allt från frågorna, den goda maten till den saliga blandingen av dina goa vänner!

välkomna till göteborg,ni vet väl om att uteserveringarna öppnar 1 april? ;)

kram kram Tina

2009-03-24 | 18:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback