Göteborg

Datum: 2009-05-15 Tid: 23:20:11
Nu sitter jag här i en väldigt tom lägenhet =) tillsammans med min älskade. Snart ska vi krypa ner på vår lånade luftmadrass. Helgen har börjat bra...Vid tretiden lämnade vi av Lakriz hemma hos Evelina och Fredrik..sen körde vi mot Göteborg. Vi åkte direkt till Sofi som fyller 40 idag...Hipp hipp hurra!!!!

Vi var några gamla arbetskamrater som gick dit...riktigt roligt att träffa dem igen. Jag saknar er!!

I morgon blir det en runda på stan tillsammans med alla som ska springa Göteborgsvarvet (nä vi ska inte springa :P) Och på eftermiddagen ska vi träffa Maria och Patrik...Så längesen jag träffade henne, ja Patrik har jag inte träffat alls. Vi kommer nog ha en toppen kväll...

På söndag ska vi kika på hus, massa hus...Finns något så kul här som heter husknuten. Det är ett villa område med en massa visningshus som man kan gå runt och kika på...Vem vet kanske vi hittar vårat drömhus =)

God Natt

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vad bra att ni kom fram ordentligt!conny frågade häromdagen om du fått tag på nån ivite och jag sa nej... så då frågade han efter din mail :-) han är väldigt bra han!lakriz mår bara fint förresten!kram

2009-05-15 | 23:22:44
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

inte en aning! jag vet inte ens vad jag har, men tror den vanliga! den med pro tror jag kostar lite för att man ska slippa reklamen om jag inte har helt fel?hoppas ni har det skoj!

2009-05-16 | 16:08:38
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Propp

Tack för att ni kom och förgyllde min fest.

2009-05-16 | 19:20:04
URL: http://propps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback