Dålig start på veckan *argh*

Datum: 2009-09-14 Tid: 08:19:45

Sånt här gör mig faktiskt riktigt sur :s Sitter på jobbet eftersom vi enligt kollega har kompetensutvecklingsdag (fritids och skola är stängt) och då jobbar 8-16. Kommer till jobbet och det är öde på parkeringen..shit tänker jag, glömde hon säga att vi skulle vara någon annan stanns...Fick syn på en kollega så tänkte nä oki jag är rätt...

Gick in och då frågar han jaha är du oxå redan här...(tio minuter tidigare än vanligt, men visst gick lite fortare än vanligt att köra tänkte jag) Då berättar han att vi inte börjar förens vid 9 idag...Suck men va tusan är det här :S Dåligt att ingen informerat mig som bara jobbat i två veckor..men men tänkte att det nog va jag som missat något mail..Tittade mailen och vi har fått ett mail i fredags eftermiddag kl 15...jag slutar 15.30 inte sjutton tittar jag mailen en halvtimme innan jag går hem.

Så nu sitter jag här och har tråkigt...Får väl försöka jobba lite. Kan man skriva upp den här timmen, argh

Nu kom en kollega till som missat detta...Hon muttra lite säger jaja jag tittade ju inte mailen igår...Då ska man tydligen titta mailen hemma på söndagskvällen...Men det var ju lättare sagt än gjort...man va tvungen att logga in på kommunens hemsida och sen in på mailen...Så alltså inget jag kunnat göra även om jag velat, då jag inte fått reda på någon kommun inloggning. Men nu vet jag..

Jaja bara försöka göra det bästa av dagen...Och du Elin om du ser detta..jag är hemma i vanlig tid..så får bli promenad då...Men jag hör av mig!

Hoppas er dag/vecka börjat bättre än min =(

Uppdatering: Kunde gå vid fyra eftersom jag inte skulle på föreläsning på eftermiddagen...Så jag gjorde mina timmar precis som jag skulle...Nu har jag gått en runda med Elin och nu blir det lite kvällsmat


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

usch, förstår att du blir irriterad! men du var ju inte ensam om att ha missat det iaf hihi...kram!

2009-09-14 | 10:14:07
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Jennie och huskyn Exxa

Åh vilken tråkig start på veckan. Men nu kan den bara bli bättre! Hur är det med Lakritz?

2009-09-14 | 17:42:56
URL: http://www.exxa.se
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ja, nu behåller jag den upplåst for now iaf så får vi se hur det blir senare :) ska inte låta en missnöjd läsare få påverka.Retligt att missa, men det var som du sa rätt dålig info ändå, borde dom ju tänka på med tanke på att du är så ny. Jaja tur att det löste sig iaf.

KRAM

2009-09-15 | 08:08:14
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback