Höst

Datum: 2009-09-21 Tid: 08:13:34
Ja hösten är på intågande. Förra veckan var det riktigt kallt flera av mornarna. Men det är skönt, jag gillar den kalla friska luften, när löven skiftar färg och börjar trillar mot marken och när man börjar tända ljus och mysa ihop i soffan. Något jag la märket till när vi nu har varit i mina föräldras sommarhus* är att hösten har kommit längre där nere. det är fler färger på träden och betydligt mer löv på marken... 

Nu börjar ännu en arbetsvecka och jag hoppas den rullar på smidigt och ganska snabbt. Har roliga saker att se framemot i helgen. Dessutom är jag själv i veckan då Johan åker till Sthlm i morgon så vore trevligt om det kunde bli helg el iaf fredag snart igen.

Ikväll får vi nog ta och städa här hemma..inte lätt när man jobbar relativt länge på veckorna och sen åker iväg över helgen. Så det blir storstädning och lite mat handling i kväll. Älsklingen skulle iaf komma hem direkt efter jobbet istället för att åka till sina päron och fortsätta med köket. Det får helt enkelt vänta lite.

*Det där med sommarhus får jag nog försöka tänka om med. De har nämligen sagt upp lägenheten i värnamo och ska nu flytta ut på heltid. Alltså blir det ju bara ett hus nu eller??

Hoppas ni får en bra start på veckan

Ps någon annan som ser inlägget under (ännu en underbar dag vid sjön) konstigt..hos mig ser det ut som om den sista bilden inte får plats utan den är halvt nere på det andra inlägget (Mitt paradis) Hur ser det ut för er???

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

det är hyffsat bra med oss =)

fredrik jobbar mkt och jag har det som sagt tungt men ska ju inte klaga eftersom jag går hemma och tar det lugnt hela dagarna...hur är det med er?vill ni komma på middag en annan lördag snart :-)?kram!

2009-09-22 | 17:57:42
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

nä säg nån som passar er!jasså? hur länge blir han borta?kram

2009-09-22 | 19:50:48
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

ska kolla efter bruna leggings imorgon!

typ de som finns på gina, alltså tjockare?koftan skippar jag nog, har så mycket sånt redan :-)kram!

2009-09-23 | 20:53:23
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback