KalasHelg

Datum: 2009-09-25 Tid: 08:15:35
Ja i helgen är det en kalas helg... Jag och älskling åker till Värnamo i kväll för att i morgon gå lite på stan, tror det är marknad faktiskt, provköra lite bil och ha det mysigt, jag tänkte även passa på att gå till optikern.. Trivs bäst hos min optiker i Värnamo så kan man tajma in det är det toppen.

På eftermiddagen ska vi till Gästgivargården för att fira Morfar som fylde 80 förra veckan. Ska bli trevligt att träffa alla...vet inte när jag senast träffade Åsa (kusin) och hennes nya har jag inte alls träffat. Moster och Jan-Åke är oxå flera år sedan jag träffade...Mammas kusin och hans fru...det blir mycket folk, trevligt trevligt. Synd bara att Mikael (broder) och hans sambo inte kan komma :s Träffar ju tvärr inte brossan så ofta...

På söndagen måste vi vara tillbaka i Ekjsö för då är det dags att fira nästa. Johans ena Faster har fyllt 60 så då ska vi ut och äta med dem. Så med andra ord en riktig Kalas Helg. Dessutom måste jag fixa en present till pappa som fyllde år i början på september...men vad köper man till någon som är 56 och har allt??

Nu ska jag göra mig klar för en kort dag på jobbet...Fredagar är underbara =)

Datorn får nog stanna hemma i helgen då det blir en ganska intensiv helg med packat schema så lär jag inte ha så mycket tid att blogga iaf. Men kameran kommer att vara med så dokumenteras ska det.

Ha en bra helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback