Veckan som varit

Datum: 2009-09-12 Tid: 17:41:25
När jag skulle upp för att börja jobba igen på måndagen kändes det riktigt trist. Helgen hade ju bara förvunnit. Hade ju knappt varit hemma något alls =( Men jag vet inte vad som händer för veckorna bara springer iväg de oxå och det är återigen helg.

Det har varit en bra vecka. Nu har jag tagit tag i sakerna själv. Så vissa förmiddagar ska jag vara inne i klass, vilket känns bra. Dessutom har jag själv börjat fundera ut vad jag ska göra med barnen på eftermiddagarna. Jag gillar verkligen inte att "sitta barnvakt" jag vill att det ska hända lite...Så denna veckan har jag börjat med att göra ansikts målning på barnen...Självklart har jag inte hunnit med alla, men tanken är ändå att alla barn ska få delta i allt någon gång under denna hösten...Vi ska bland annat måla grenar, fortsätta med ansiktsmålningar, baka, kanske bygga...

Torsdagen bjöd på äventyr då vi åkte iväg med hälften av F-2 till Barkeryds hembygdsgård och lantmuseeum. Det var en rolig och händelserik dag. Jag hade hand om 10 barn. Vi gick runt på fyra olika "stationer". Där vi skulle; testa på att leka gammeldags lekar, testa på hur det var i den gamla skolan, gå en rundtur i museet, barnen fick även åka hölass..Det var en väldigt uppskattad dag av både barn och vuxna...tyvärr inga bilder från denna härliga dag då jag inte får visa barnen.

Hoppas er vecka har varit bra och jag ska försöka bli bättre på det här med bloggandet. Men jag uppskattar sällskapet med älskling på kvällarna mer än att sitta framför datorn och blogga...får passa på när jag är själv.

Kommentarer
Postat av: lillan

Kul att du fått nytt jobb. Hur är det att jobba med dessa åldrarna nu då? Ha det bra.

2009-09-12 | 19:14:50
Postat av: lillan

Kul att du fått nytt jobb. Hur är det att jobba med dessa åldrarna nu då? Ha det bra.

2009-09-12 | 19:17:49
Postat av: Martina

Svar: Det känns bra, ska försöka hitta på lite mer så det inte bara blir barn passning, inte det jag har utbildat mig i 3½ år för =)

2009-09-13 | 12:38:19
Postat av: Tova

Hihi okej! Tack för tipset :) mm, vitlök är ju verkligen gott till det mesta ;)

Hoppas du haft en skön helg!

kramar

2009-09-13 | 12:41:15
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback