Jag vill...

Datum: 2010-04-20 Tid: 18:19:36
Jag vill sååå gärna att vi ska få våra ritningar. Jag längtar så jag kan känna det i hela kroppen. Vi skulle faktiskt få dem i början av veckan, början av veckan är slut nu, i morgon är det mitten av veckan, då hallå var är våra ritningar??? Det är lite märkligt det där för jag vet ju hur det kommer att se ut. Vi har ju själva ritat det...men jag VILL verkligen ha en ritning i handen... Speciellt så man får se fasaden med valda fönster osv. Kanske vill jag mest ha en ritning för att det då blir ännu närmare ett skriftligt beslut på att vi ska bygga. Vill ju behöva välja alla de där små onödiga detaljerna som ingen annan än vi själv ser. När vi väl skrivit papper på just det huset, det är då alla invändiga val ska göras =D

Gick förbi tomten nu när jag gick med Lakriz..går iofs förbi tomten två gånger om dagen, fördelen med att bo så nära. Det är någon som har kört på tomten??? Det är spår efter någon lite maskin på larvfötter och sen ligger den små träpilar med siffror på...Undra varför? Tänk vad spännande sen när man ser att det händer saker på tomten för att det är dags för bygge. Varje steg ska följas med stor nogrannhet från oss.

Idag har iaf kontraktet på tomten kommit, gissar jag då det ligger ett brev på köksbordet från "I12 bolaget" wiiee. Nu ska det skrivas på, men det måste ske på banken då vi måste ha oberoende vittnen. Sen är det bara till att betala så är den vår. Me like. Det händer verkigen saker med husbygget nu även om det känns som det står stilla, men varje lite sak tar oss ett steg närmare vår dröm.

Sen är det ju det här med byggnadsstart, det lär ju dröjja länge innan det är dags för att börja bygga. Vilket iofs är skönt. Vi kan behöva lite luft efter bröllopet. Men samtidigt vill man ju börja NU!! Jag vill ju inte vänta till sen höst / tidig vinter. Men om ett år kommer vi att ha flyttat in, det tror/hoppas jag iaf. Så sommaren 2011 blir det grillkvällar i vår alldeles egna trädgård. Undra om vi kommer att lämna huset alls :P 

Jag vill ha ritningarna NU!!!!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Förstår att du är otålig! Det måste ju vara såå spännande att få se ritningar och se att det går framåt.

2010-04-20 | 18:42:10
URL: http://annaerika.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Förstår att ni längtar :-)

Jag tror jag bara chansade efter mina systers råd. Jag gissar på att du ska ha light!

Tror inte att du kommer ångra dig ;-)Absolut, slutar du tidigt nån dag?

Kram!

2010-04-21 | 13:07:07
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Evelina

Vet inte om du får så mkt svar om du mailar. Det du kan göra är ju att gå till ett ställe som säljer id och be om råd. Men jag är nästan helt säker på att du ska ha light. Det är den vanligaste färgen för oss skandinavier om man inte är överdrivet mörk i huden men jag tror du och jag är ganska lika.

Rengöring och ansiktskrämer har jag dermanord.Nästa fredag då kanske :-)

2010-04-21 | 13:36:27
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

kicks på a6 tror jag!

E ska äta kring 5 så det krockar ju lite då. Hellre tidigare!

2010-04-21 | 13:45:59
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback