låååång promenad och brödbak

Datum: 2010-04-08 Tid: 18:54:15

Kompade lite från jobbet idag. Tyckte jag förtjänade det efter hårt och effektivt arbete de senaste dagarna...Åkte förbi resebyrån (behövde lite resekatalgoer till jobbet) och Willys för att handla lite...Sen gick jag ner på stan och mötte upp Evelina och Elion. Sen har vi varit ute och traskat hela eftermiddagen, blev en rejälrunda..var nog ute i över två timmar..sköönt!!

När jag kom hem satte jag genast igång med att baka bröd. Vi har kvar i frysen men det är alltid bra att baka när andan faller på. En dag är det slut och just den dagen kanske man inte har lust att baka =)
Brukar testa olika bröd var gång, men denna gången blir ett samma som tidigare, det va så grymt gott. Sen testar jag en annan sort oxå, får se hur den smakar. Dock utesluter jag alltid brödkryddor oavsett vad det är för någon. Jag gillar det inte, har jag kommit på...

Ska fota och lägga upp receptet på det där super goda brödet någon dag med. Super enkelt och jätte snabbt, men det krävs en hel del ingridienser.

Nu kurrar det massor i magen, så får nog ta och äta en bit
ha en skön kväll!!


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Om bilen eller ;-)?Kramis

2010-04-08 | 19:26:43
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Annelie

Ja jag förstår precis hur ni har det då för vi hade det precis likadant :) när vi bestämde oss för att gifta oss visste vi inte att vi skulle "få" en tomt så allt kom lite plötsligt för oss. Vissa dagar kände man bara att det var för mycket men när det började närma sig bröllopet bestämde vi oss för att bara koncentrera oss på det. Man glömmer lätt att njuta av det som är annars!Tomten avgör ju ganska mycket vilket hus det blir, vi har ganska stor tomt och därför spelade det inte så stor roll. Åh vad mycket spännande ni har framför er. Tänk på att kolla runt hos många olika husföretag, det är jobbigt men värt det i slutändan, man vill ju vara hundra på sitt beslut.Såg att ni tittat på hus från Eksjöhus och vi är mer än nöjda med dem, riktigt proffsiga och mycket hjälpsamma och trevliga!LYCKA TILL :)!

2010-04-08 | 19:28:32
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Annelie

jo just det.... 4 juni är slutbesiktningen så då hoppas vi kunna flytta in efter det :)

2010-04-08 | 19:30:14
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback