Nyttig och snygg

Datum: 2010-04-29 Tid: 20:24:34
När jag kom hem från jobbet tog jag mig ut på en jogging runda. Känner mig riktigt duktig, sprang 30 min och på vägen hem sprang jag för en brant backe så där ruschade jag tre gånger...Kanske inte va ett jätte smart alternativ då jag fortfarande hade en bit kvar att springa, men jag tog mig hem..Nöjd och glad =D Det känns ju sååå bra efter träning att det dessutom är andra gången den här veckan som tränar gör att jag känner mig riktigt stolt idag. Hoppas det håller i sig...

Kan man ta reda på hur långt man springer...hade ingen stegräknare eller något sådant på mig så har ingen aning om hur långt jag rört mig, säkert inte alls speciellt långt..men 30 min är 30 min och det är bra!! Hittade en funktion på eniro där man kan rita och mäta..så ca 3km har jag sprungit, nöjd =)

Dessutom låg det ett härligt mjukt paket i brevlådan idag. Innan i veckan bestälde jag nämligen ID smink. Ska bli väldigt spännande att testa. Har tidigare testat bodyshops mineral foundationen, men dammar ju något kopiöst. Sara säljer Id-produkter hon har något som kallas för startkit och det är ett sådant jag har köpt. Perfekt, man får testa det där viktiga sakerna för en hyfsad peng och Sara hjälper till med alla frågor man kan tänkas.


Allt detta för drygt 900 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback