vår skiss blir ritning

Datum: 2010-04-14 Tid: 07:54:45
Ja så var det gjort efter ett 2½ timme långt möte på Eksjöhus igår så ska våran skiss bli ritning. Ska bli så spännande att se hur det blir =) Först var det lite allmänt snack om vad som bör göras om vi vill ändra något och så vidare. Sen gick vi igenom varje rum, vad ska vi ha för fönster här, skjutdörrsgarderob där...Tvättpelare och arbetsbänk med underskåp. Intregrerad köksö med utsikt mot matplats och sällskaps del. Diskbänk vid fönster. Överskåp på ena väggen, fritt runt fläktkåpa. Det är så spännande. Vi pratade om placering av kamin och trappa, trappa är ett gissel, vi skulle vilja stoppa undan den lite, men den måste ju komma upp rätt på ovanvåningen. Det känns så spännande, vårt hus, vårt omritade längtan...  =)

Han ska försöka skynda på dem lite så vi får våra ritningar..dessutom skulle han kolla upp var de ligger i leverans just nu. Så vi vet på ett ungefär när det ska börja byggas, även om vi inte är där än på länge...På nått konstigt sett känns allt mer verkligt nu när vi börjat prata om ritningar och husleverans samtidigt känns det väldigt overkligt. Är det möjligt att känna denna dubbla känsla...Ska jag och min Älskling få bygga fårt perfekta hem?!

Vi har inte skrivit några papper, vi har inte köpt något hus. Men det är ett stortsteg att gå från en skiss på ett A4-papper till en riktig ritning...där vi få se planlösning och fasad, hur kommer fönstren att se ut och vilken takhöjd blir det i den låga delen...jag myser i hela kroppen känner mig lite sådär extra kär

not: kolla upp med HTH om det går att höjja arbetsbänken i köket

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ja det får du göra, spännande!Vi målar, tapetserar, sätter upp kök och kaklar båda badrummen. Så ja, vi har att göra :) men man tjänar väldigt mycket på det ekonomiskt.

2010-04-14 | 08:16:19
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad skönt att ni kommit fram till en planlösning!

Hm, jag är nog inte så sugen om det är över natten ;-).. Vad är det som händer där?Kram

2010-04-14 | 13:06:47
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Annelie

Ja min man har våtrumsbehörighet osv som behövs för att det ska vara godkänt, annars hade vi inte vågat oss på det. Vi valde bort HTH-köket, det var det vi gjorde störst vinst på. Jag tror vi tjänade ca: 50.000 på att välja ett IKEA-kök istället, så valet var lätt :)

2010-04-14 | 13:15:04
URL: http://hoswestbergs.blogg.se/
Postat av: Åsa

NÄÄÄJ ingen trappa!! :D

2010-04-19 | 17:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback