Snäckskal

Datum: 2010-02-16 Tid: 14:04:04
Ja, igår fick jag ett meddelande från Magdalena att mina snäckskal hade kommit...Har beställt i lite olika färger..så nu ska här göras örhängen så det står härliga till...Ska bara ner och hämta dem. Tror det kommer bli riktigt snyggt. Det blir stora hängen men inte speciellt tunga, vilket är ett plus.

Får lägga upp lite bilder här sen när jag har gjort några, eller iaf visa snäckskalen senare ikväll. Längst ner på detta halsband sitter ett snäckskal i fall ni vill se...

Nya uppdateringar i BRÖLLOPSBLOGGEN

Ps fler som har problem att få sina inlägg att synas??? gör ett nytt försök att publicera detta

Kommentarer
Postat av: Theodora

Hej Martina!

Tack för din kommentar på min blogg och ber om ursäkt för mitt sena svar.

"Min nya blogg"-Magnus är en fantastisk kille och bloggdesigner! Som jag förstått det så tar han jobb utifrån om han känner att han kan uppnå bloggarens tankar och kan relatera sig i det, för han lägger verkligen ner sin själ i sina arbeten.

Han hjälpte mig bygga upp bloggen utifrån mina idéer och jag behövde inte specisera mig särskillt mycket alls, han förstod direkt och arbetade länge för att få det perfekt, han måste lagt över en veckas arbete på den sammanlagt och gör det fruktansvärt proffsigt!

Ett företag som sysslar med webbdesign skulle tagit tusenlappar för detta detaljrika jobb, medans han gav mig den för en bråkdel. Jag är kanonnöjd, så jag kan bara rekomendera honom!

Lycka till med nya bloggen!

2010-02-17 | 03:06:21
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Sara Solvik

jag undrar vart du köper dom där jättetunna snäckskalen? :)

Ska nämligen göra en lampa hehe, låter lite konstigt kanske, men behöver sånna då, men kan inte hitta det någonstans!

2010-12-15 | 11:35:58
URL: http://sarasolvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback