Underbar dag med underbara vänner!!

Datum: 2010-02-18 Tid: 19:25:43

Satte som sagt igång med ett brödbak i morse...blev en härlig promenad med Lakriz och frukost medan det gäste...Blev ett himla gott bröd det här med...men lite mindre fänkol nästa gång.

Vid 11-tiden kom Elin hit vi satt i soffan och pratade en stund innan Evelina oxå kom...det blev blöjbyte och mat direkt när de kom. Sen har det blivit en massa prat om bäbis, graviditet och förlossning även en hel del bäbisspråk har det pratats, han är ju bara sååå söt lille Elion. En riktig solstråle... Elion har varit nöjd hos både mig och Elin, vi måste ju få hålla lite =)

Vi beställde thaimat från sunrise som jag åkte och hämtade...Det är ju sååå gott. Wockade chili nudlar är helt klart en favorit hos mig...Brukar säga att jag ska ta något annat, men det blir alltid samma ändå....Jag och Elin lyxade även till det med friterade bananer och glass till efterrätt, mums.

Det har även snackats en hel del bröllop, efternamn och boende. Vi har tillbringat hela eftermiddagen i soffan...Pratat en massa om allt möjligt. Jag har njutit av en ledig dag med super trevligt sällskap...Vänner är verkligen guld värt, ni får helt enkelt ta och stanna i stan Evelina!!! Sen får du ta och maila över de där bilderna till mig oxå...nu är det tre träffar jag vill ha kort från :P

Elin gick hem vid halv fem tiden och strax efter det var det dags för Evelina och Elion att traska hemåt. Jag och Lakriz passade på att följde med ut på en kvälls promenad. Riktigt skönt, men vad det blåste kallt :S Riktiga isvindar...

Tack för en riktig toppen dag tjejer det får vi göra om snart igen!!! Härligt när det blir lite varmare och bättre väder då kan man sitta ute på balkongen. Det är till och med så att jag som älskar vintern börjar längta lite efter våren nu...Fast det kanske beror på att det händer mycket roligt fram över..

Nu ska jag snart uppdatera om mitt hemlighetsmakeri oxå, håll ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback