Nu är julen slut även hos oss

Datum: 2010-01-17 Tid: 19:39:49
Nu har jag äntligen plockat bort julen..Så tråkigt det är, men det blir ganska bra när det är gjort. Nu ska bara kartongerna ner i förrådet oxå. Men det får nog Johan göra :P Försökte även dammsuga innan men det gick inte för sig. Älskling jobbar hemifrån idag, så han lovade att göra detta senare. Inte mig emot, tycker ju att det är riktigt tråkigt, men det behövs verkligen! 

Idag gjorde vi potatisplättar med stektfläsk och rårörda lingon till middag..såååå gott det va, har aldrig gjort det tidigare, men jag blev riktigt nöjd. Men va törstig man blir av fläsk känns som man skulle kunna dricka konstant resten av kvällen...och bättre lär det väl inte bli...

Tänkte nämligen ställa mig på crosstrainern en stund nu vilket blir tredje gången den här veckan..Riktigt bra, men det är jobbigt. Önska jag kunde stå mina 18 min utan att längta efter att det ska ta slut hela tiden...tycker verkligen att det är skitjobbigt. Hur gör man det mer lättsamt, är det ens möjligt?? Ska iaf belöna mig med ett bad efterråt.

Glömde ju berätta att jag och älskling hittade på hyss igår, men vad vi gjorde får ni reda på om ett tag ;)

Ha en skön kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback