liten lite bäbis och semester

Datum: 2010-07-17 Tid: 22:11:59
I torsdags kväll kom E & A hem med liten =) De är fortfarande inskrivna på neo, men får nu vara hemma och åka på regelbundna kontroller...Så i fredag förmiddag gick jag förbi Elin en sväng för att titta på det lilla knytet de tagit med sig hem...rackans så liten han va, men så söt. Hoppas han tjocka på sig snart så han orkar äta själv den lilla plutten. På kvällen gick både jag och Johan dit en sväng, det dröjjer ju ett tag innan vi kan träffa dem nu eftersom vi har en massa att göra inför bröllopet, så det känns bra att ha fått träffa dem innan det. Skulle gärna visa en liten bild, men glömde fråga om det var oki, så struntar i det.

Jag har ju nyss haft semester men det hjälps inte av någon anledning har man liksom glömt det...Eller ja jag har ju inte glömt bort baliresan men det ska bli riktigt skönt med tre veckors ledig nu även om den första veckan kommer innebära mycket hårt arbete. Men sen ska vi bara NJUTA!!!!

Idag har det åskat en massa här i alla fall på förmiddagen..sen har det varit riktigt fint på eftermiddagen. Jag och Johan firade in semester med att gå ut och äta. Här finns världens bästa fiskrestaurang!!! Johan är ute och snickra och jag sitter inne, blir ju helt uppäten av alla knott och mygg. Det finns en hel massa att fixa med här, bla så har pappa börjat renovera gäststugan, min stuga, och den måste ju blir klar. Ser ju hemskt ut som det är nu.

Ja ni ser ju själva, det är långt ifrån klart... =)

Kommentarer
Postat av: Anna Löfgren

Men va tror du Johan blir då? Eller är det möjligtvis så att han har en blodsort som myggorna inte tycker om?

Men du... låt presenningen va kvar... det kan ni ju ha som extra partytält ;0).

Kram

2010-07-17 | 23:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback