Midsommarhelgen har varit helt fantastik

Datum: 2010-06-28 Tid: 09:06:33
Vi hade en fantastisk midsommarafton med goda vänner...Vid 13-tiden dök Elin & Ajdin upp och strax efter kom Evelina, Fredrik och lille Elion. Vi bjöd på en picknick lunch i underbart sommarväder... Helt fantastiskt.

Vi började alltså med sill och potatis i det gröna och satt kvar på filtarna hela dagen/eftermiddagen och en bra bit in på kvällen...Min tanke var att vi skulle gå in lagom tills vi skulle äta grillat på kvällen, men solen lös fortfarande och det var ju underbart väder, så varför inte äta även grillat på filt i det gröna. Det är bäst att passa på när tillfälle ges...

Vi pratade en massa och spelade både krockert och kubb...En helt perfekt midsommarafton, vet inte när det senast var så här fantastiskt väder en midsommar.

Vi gick inte in förens myggen började bitas. Vid 22 var det efterrätts dags...Jo visst det blev en ening sent men man är inte så hungrig när man äter hela dagen =D

Resten av helgen har forsatt i samma anda...Lördagen tillbringade vi hos Johans föräldrar, jag på en filt i trädgården medan Johan pulade med bilen...Vi hann med både middag, eftermiddagsfika och en sen kvällsmat innan vi åkte hemåt vid strax efter ett på natten...

I söndags åkte jag och Elin till campingen för att sola vid sjökanten en stund, när vi kom hem fortsatte jag i trädgården...Jag älskar det här vädret =) Att veckan ser ut att fortsätta i samma anda gör inte livet sämre!

Bilder från helgen dyker upp när jag mutat Elin och Evelina :P Jag tog inte ett enda kort, men jag vet att det fotades en hel del så, bilder ja tack!!

pssst en månad kvar tillbröllopet


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Du har en toppenfin blogg! Ha en skön sommar!

2010-06-28 | 12:12:03
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Evelina

Haha ja jag ska maila! eller ge dig bilderna via usbminne ;-)Wordpress tycker jag är roligare, det finns liksom mer valmöjligheter till att göra roliga inlägg! Självklart var det ovant i början och jag hade det inte så länge men när man vant sig tror jag faktiskt inte att man vill byta tillbaka!Kramar och tack för en perfekt midsommarafton :-)

2010-06-28 | 18:41:22
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Evelina

Såg att du ringt, vi kan ju höras imorgon så kan jag berätta det jag vet om domän och webhotell och så. Inte mycket men ändå ;-)..Kram!

2010-06-28 | 21:27:56
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Matilda

Läste till vänster att du tillverkar smycken... är det något man kan köpa? Alltså en vanlig tokig cyklist som jag :)

2010-06-28 | 22:34:37
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback