Söndag idag

Datum: 2010-03-21 Tid: 21:30:32

Igår var tanken att vi skulle fara till mor och far för att ha toastträff, men det blev ändra planer och Sofia och Tina kom hit istället (läs om toastträffen på bröllopsbloggen). Tina kom vid 14-tiden, vi fikade innan vi tog en promenad ner till tomten där vi ska bygga för att visa henne hur det ser ut där.


Utsikt från ett tänkt vardagsrum =)Mellan dessa två hus får vi sjöutsikt...
I huset till höger var det visning


I vinter har det dessutom byggts ett hus på tomten mitt emot där vi ska bygga och det huset är färdig och passande nog hade de visning nu i helgen. Så vi var inne där för att se hur det såg ut... Riktigt fint, golvet i lilla toan var en riktig favorit hos mig...


Tyvärr ser man inte den härliga lystern på bilden...

...även de stora kakelplattorna i det stora badrummet gillade vi! Men jag är inte något stort fan av handfaten. Visst jag och Johan vill oxå ha två handfat, men de ska sitta ihop som ett enda stort...svårt att förklara =)Nu är ju inte detta det vi bör fokusera på, vi har fortfarande inte hittat en planlösning som passar oss eller tomten. Hur svårt ska det vara, vi har ju vissa krav, de optimala för en perfekt planlösning tycker vi. Men vi är tydligen de enda som vill ha det på det viset..eftersom vi inte hittar ett enda hus som passar våra krav, hmm...Men vi ska nog lösa det vi oxå...Man får ju vara lite kräsen när man endå ska bygga. Skillnad om man köper ett hus som redan står..men nu har vi ju chansen att få allt precis så som vi vill ha det!

Idag har Evelina, Fredrik och Elion varit här på fika, men förts tog vi en promenad ner till tomten. Vi tog en sväng in i huset för att visa Evelina och Fredrik oxå. Det är ju härligt med nya hus... Efter den korta promenaden bjöd vi på bärpaj och sen satt vi i soffan hela eftermiddagen och pratade hus och tittade på olika planlösningar...Det är alltid roligt att ventilera med andra...Blev en del prat med Elion oxå, han är ju en pratglad och väldigt snäll bäbis. Vi halv femtiden traskade de hemåt och jag började med middagen...Nu slöar jag i soffan framför tv:n samtidigt som vi pratar planlösningar...Det där huset lämnar oss aldrig.

Just nu känns det som att bröllopet har krymt.. Nej inte krymt på det sättet men det har kommit i skymundan av huset. 2010 skulle bli året då vi blev man och fru. Det skulle vara det som tog upp vår tid under det här året. Men helt plöstligt fick vi en tomt och nu ska vi bygga hus. Nu är det det som tar mest tid. Men jag är inte säker på att jag vill ha det så. Klagar verkligen inte på att två av mina störtsta drömmer kommer att bli verklighet på samma år, men ibland känner jag att det hade varit skönt att sprida ut dem lite...men förhoppningsvis lägger sig huset lite när vi väl hittat en planlösning och bröllopet kan åter få störta fokus!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback